Ilustrační foto: pinterest.com
Máme rádi zvířata: Nebeský úsměv
27. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.12.2015 21:45
Básnička je milá... ptákem bych asi být nechtěla, ale nevím jakým jiným živočichem ano.. Na odkazy kouknu později, určitě budou zajímavé i když je jich docela dost.. no co, nikam nespěchám
Hana Rypáčková
28.12.2015 20:16
Velmi povedené a mně milé.Chtěla bych si svobodně létat nad krajinou. Asi jako dravec.
Naděžda Špásová
28.12.2015 19:52
Opravdu povedené foto a básnička. Úsměv je naprosto zřetelný. Ptákem bych být určitě nechtěla. Nemám ráda zimu a ve vzduchu zima je. A létat tisíce kilometrů za teplem? Tak to už vůbec ne. Ale rozhodně mi nevadí. Každé jaro vítám vlaštovky u nás na balkoně větou: " Ahoj, holky moje".
Zuzana Pivcová
28.12.2015 18:39
Je to Tvůj báječně souhrnný postoj k ptákům nebeským, který srší vtipem a nenechá jako obvykle ani čtenáře v klidu. :-)) Že bych chtěla být ptákem, nad tím jsem vážně nikdy neuvažovala. Jestli je mi dáno být zase někým, ať to rozhodne někdo povolanější, co mi určí. Díky za příjemné počtení a později půjdu teprve na ty odkazy.
Alena Várošová
28.12.2015 18:16
Nebeský úsměv se mi vykouzlil při Vaší vtipné básni pane Libore.Nevím jakým ptačím hlasem by jste nás všechny na íčku překvapil ?Článek je poučný,ptačí zpěv někde v tichu lesa je kouzelný.Ale na Vaši zvídavou otázku Vám nedokážu odpovědět.Máte to za 5*jako ve škole.
Elena Valeriánová
28.12.2015 17:41
Chtěla bych být ledňáček, můj oblíbenec. Nosí nádherné šaty a při letu jsem ho slyšela i zpívat. Vzhledem k tomu, že jako člověk zpívat neumím, tak bych zpívala z plna hrdélka. Hezky napsáno,Libore, na odkazy se podívám až doma na počítači teď mám k dispozici jen tablet.
Libor Farský
28.12.2015 16:39
Pozor, chyba. U bodu č.5 s papouškem se pod zde vložil jiný článek z téhož portálu. Nějaký škodolibý skřítek asi ...
Jana Drobňáková
28.12.2015 16:37
Foto perfektné, článok zábavný a poučný. Libor, nedozvedela som sa akým vtákom konkrétne by si chcel byť. Pôjdem k veci. Áno, keby som mala byť nejakým zvieraťom, tak určite vtákom. Presnejšie labuťou, ale mám aj v zálohe dravca a to orla!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA