Vánoční návštěva Zrcadlové síně Klementina
25. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
28.12.2015 22:21
Vando, to se ti povedlo. Jak ta účast na zajímavé akci v krásném prostředí, tak moc hezké fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.12.2015 07:58
Milá Vando, napsala jsi moc hezký článek za který ti moc děkuji.Přečetla jsem si ho teprve dnes a ohvězdičkuji ti ho 5.Tak doufám že ti nikdo hvězdičky nekrade, jak jsem se dozvěděla, že prý to tady tak funguje.
Eva Mužíková
27.12.2015 23:09
Vando, jako Libor i já již po několikáté žasnu, jsi člověk všestranných zájmů. Tady u nás je také opravdu kam jít, ale já jsem asi pecivál, nebo se spíš soustředím na kouzlo přírody. Přestože nejsi sama, kdo nás seznamuje s krásami Prahy, děkuji Ti za : " rozšířování mých obzorů"...
Vladka Steinová
26.12.2015 18:30
Ahoj, Vando, jsem moc ráda, že jsi se zúčastnila a poskytla na I60 podrobné informace a popsala zážitky z této jedinečné kulturní akce, na kterou jsem se, žel, nemohla dostavit. Moc Ti děkuji, též za krásné fotografie Zrcadlové síně a noční Prahy.Vladka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA