FOTO: archiv autorky
Moje město aneb Zkusíte hádat?
16. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
26.1.2016 16:58
No, a já o Čakovicích nic nevím. Asi je to součást Prahy. nebo se pletu?
Květoslava HOUDKOVÁ
20.12.2015 17:11
Každá moje 1/2 hod. cesta do Prahy vede také Čakovicemi. A potvrzuji slova Olinky Štolbové: "Policejní akademii pro seniory" jsem na Čakovickém zámku také absolvovala a s Olinkou se tam seznámila. Občas se doprava Čakovicemi pozdrží u závor ČD - to když projíždí 1-2 vagonové "Pendolino". Sídlí tu Centrála a Obchod.centrum "Globus" (kvalitní uzeniny a pečivo), nově další nábytek fi ASKO.
Hana Čadová
17.12.2015 20:53
Čakovice znám! Maminka pracovala u DP a na konečné u závor byla konečná trolejbusů, kde prodávala lístky. Manžel hrál za Čakovice volejbal!
Olga Štolbová
17.12.2015 17:37
Nepoznala jsem, ačkoliv jsem do zámku chodila tři měsíce na seminář pro seniory, který pořádala Městská policie Praha. Je tam krásný zámecký park.
Zuzana Pivcová
17.12.2015 15:27
Chvilku jsem váhala, jsou to Čakovice, částí Prahy od r. 1946, a ta Lidová škola umění nese jméno jedné z nejlepších někdejších sopranistek Marie Podvalové. Ale tady jsem šla pozpátku, to přiznávám, napřed jsem si sepsala jména operních pěvkyň, na která jsem si vzpomněla, a pak hledala. Díky za informaci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA