Moje maminka a sanitka
19. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.1.2016 10:15
Aleno, maminka je úžasná. Buď šťastná, že ji máš. My na naší zlatou mamku již jen vzpomínáme 26 roků. Ale vzpomínky jsou to nádherné...děkuji...
Alena Várošová
20.12.2015 15:18
Já vím, paní Hano a děkuji Vám i za maminku.Také Vám přeji Hezké Vánoce v kruhu rodiny a přátel.
Hana Šorejsová
20.12.2015 12:08
Aleno, již jsem Vám jednou u článku přála, že Vám i Vaši mamince přeji plno elánu a vitality a hodně společných chvil.
Krásné vánoce !
Alena Várošová
20.12.2015 11:20
Evi a Alenko,děkuji za pěkné komentáře a vlastně jsem Vám připomněla vaše maminky v tomto adventním čase.Také Vám Zdenko děkuji za komentář,no vidíte ty naše maminky co se svém věku dovedou,aniž by přemýšlely,že mají vetché kosti a že je nikdo při nějakém pádu neslepí dohromady.Taky vám všem přeji krásné a pohodoé Vánoce v rodinném kruhu.
Zdenka Jírová
20.12.2015 01:49
Moje maminka mě jednou šokovala. Byla se mnou na chalupě , která byla její rodná a kde se narodila. Bylo jí tehdy přes 70 let. Odešla odpoledne na procházku po známých místech, večer přišla strašně naštvaná. Lekla jsem se, co se jí stalo a ona mi řekla, že už není k ničemu, protože se jí nepodařilo vylézt na strom pro třešně. Naštěstí si nic nezlomila, ale začala jsem ji hlídat, aby to nechtěla zopakovat.
Alena Vávrová
20.12.2015 01:00
Alenko, četla jsem již u tebe na profilu, ale komentuji až nyní. Já už moc dlouho svoji zlatou maminku nemám a vždycky když čtu něco tak krásně jímavého o něčí mamince, jsem naměkko a uvědomuji si zas a znova, jaký je to dar maminku, a navíc i v požehnaném věku stále svěží, ještě mít. Blahopřeji vám oběma a přeji hodně zdraví a krásné vánoce.
Eva Balúchová
19.12.2015 23:30
Ali,to máte obě velké štěstí ty i maminka.Ať jí zdraví ještě dlouho slouží a užívejte si každý den.Cvičí,tancuje,baví se,to by si leckterá mladší z ní mohla vzít příklad.
Alena Várošová
19.12.2015 18:52
Evo díky,vím že máš srdce na pravém místě.Každé z vás bych přála takovou vitální maminku.Dnes jsem byla na ni juknout,uklizeno jak v kampeličce,akorát nepeče poslední roky cukroví.Ale koláče si upeče na to je skvětá a ty jsem se naučila od ní,vše odhadem a ručně mísit těsto.
Eva Mužíková
19.12.2015 18:26
Šťastné to ženy: )))))))) Maminka, že má takovou milující dceru, Ty Aleno, že máš tak skvělou vitální maminečku... Přeji vám oběma ještě mnoho krásných společně prožitých let.
Alena Várošová
19.12.2015 15:16
Pane Libore,děkuji za kompliment.Vím jak to myslíte,legraci rozumím a mám ráda usměvavé a dobře naladěné lidi a Vy k nim zřejmě patříte.. I když se na mne občas nalepí ti co potřebují moji energii a optimismus.A Vám paní Naďo děkuji za příspěvek spojený se srdečným přáním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA