Bláznivka v tramavaji
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Bláznivka v tramavaji

8. 12. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(2.7 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Lidi jsou různí a nikdo je nepředělá a je úplně jedno jaké mají vzdělání.Hold,když jim to cvakne v hlavě,tak si to zde ve Vašem článku pane Nekvasil přečteme.
Hana Šimková
Já Vám to zase všechno věřím.
Zdenka Jírová
S panem Štorchem souhlasím, někdy na podzim jsem se nějakou náhodou dívala na paní Jílkovou , šlo o tehdy začínající příliv migrantů. Nechtěla jsem věřit svým očím a uším, když tam vystupoval profesor Karlovy university, jehož jméno jsem sice zapomněla, ale jeho zjev ne - měl pestře barevný pletený kulich, neupravené dlouhé vousy a řval na všechny, že bychom si všichni měli vzít do rodiny a živit uprchlickou rodinu, abychom odčinili hříchy svých předků / křižácké výpravy/. Naprosto nebyl k umlčení. Už jsem se nedivila, že řada vysokoškoláků má podobně zcestné názory, když jim přednáší tento šílenec. Od té doby jsem zmíněný pořad nesledovala. Raději.
Zdenka Jírová
Víte, že Vám to věřím? I v našem " venkovském trolejbusu" se podobné scénky odehrávají, i když tak hlučné jako Vy jsem nezažila a jezdím často. Ale cestující se samomluvou jsou častí.
Miroslav Štorch
Bohužel takových nemocných lidí je víc než dost. Někteří podobně vykřikují i v televizním pořadu "Máte slovo" s bývalou kotelnicí dcerou režiséra Jílka. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Říká se, že samomluva bývá jediný způsob promluvit si s rozumným člověkem.
Alena Tollarová
Jak to? Já jo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%