Můj zážitek roku: Štědrý večer nastane

Můj zážitek roku: Štědrý večer nastane

5. 12. 2015
Moje rodina Můj příběh Můj zážitek roku
Hodnocení:
(4.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Milá Jarko, děkuji za hezký komentář a také přeji upřímně klidné a hezké vánoce ve vaší rodině.
Jaroslava Handlová
Hano, vaši rodiče byli vzácní lidé. Jejich dobrotivost se jistě přenesla i na Vás. To setkání bylo určitě dojemné a ještě navíc na tak pěkném místě. Mám na kavárnu Slavii hezké vzpomínky. Můžete se radovat z toho, že jste učinila jiné aspoň na chvíli šťastnými. Příkladný skutek, a věřím, že to mohl být Váš nejkrásnější zážitek roku, blahopřeji! Krásné a pohodové vánoce!
Hana Šorejsová
Milá Elenko, děkuji ti za tvá hřejivá slova a přeji ti krásné vánoce s tvými blízkými a hodně zdravíčka ! Do slavné kavárny Slavia se určitě při výletu do Prahy podíváš.
Elena Valeriánová
Milá Hanko, krásný a dojemný lidský příběh o Tvé mamince, musela to být vzácná a milující bytost. Je vidět, že celá Vaše rodina se podílela na tom kousku obyčejného lidského štěstí pro ty nejpotřebnější, opuštěné děti. Píši obyčejného štěstí, ale pro mě je toto štěstí nejvzácnější. Jsi obdivuhodná, že jsi dokázala zorganizovat setkání. V kavárně Slavia jsem nikdy, k mé lítosti, nebyla.
Hana Šorejsová
Všem děkuji za milé a hezké komentáře k mému zážitku roku, které také potěšily účastníky onoho setkání. Díky !
Hana Šorejsová
Soni, děkuji ti. I tobě přeji v kruhu těch tvých nejbližších, v tvoji rodince prožít krásné vánoce.
Soňa Prachfeldová
Hanko moc hezky píšeš o svých rodičích, maminka skvělá žena se srdcem na pravém místě. Setkání muselo být nádherné. Můj syn na základce vodil k nám domů spolužáka - krásného cikánského kluka z dětského domova, pobýval u nás často, zamilovala jsem si ho, ale jak skončila škola, už jsme o něm nikdy neslyšeli. Díky krásné počtení !
Hana Šorejsová
Libore, moc děkuji, přeji také hezké vánoční svátky v kruhu těch nejbližších.
Libor Farský
Dojemné a moc krásné předvánoční počteníčko. Děkuji Vám za ten hezký pocit, který mi ozdobil dnešní všední den.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zdravím,Hano - já pocházím z Hloubětína, pak mne život zavál do S, J a Stř.Čech, pak vrátil na 25 let do Prahy (Žižkov a Letňany). Žiji v Kostelci n.Lab., v Praze jsem za 1/2 hod.-už zdarma-dojezd k metru "C" Letňany. Na jaře určitě zas budou setkání - třeba se zúčastníš, bude i mnoho akcí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%