Izraelské kočky
1. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
3.12.2015 13:11
KÁVU nerada = nepiji, ale určitě se najde něco dobrého, s čím "budu hřešit" a kočičky mi přitom budou asistovat - už se těším.
Zuzana Pivcová
2.12.2015 10:31
Já už jsem byla v kočičí kavárně v Karlíně a pak je ještě na Smíchově blízko Kinského zahrady a na Žižkově poblíž vysílače.
Zdenka Jírová
1.12.2015 23:17
Neví,. jestli se smát nebo plakat na dizrarlskými zákony. Úplný středověk. Bohužel, připomíná mi to muslimské středověké zákony. Přitom jsem vždy myslela, že izraelský stát je moderní stát v 21. století. Vím něco málo o židovských zvycích, považovala jsem to za podobné zvyky našich katolíků. Je to jejich soukromá záležitost a mne k tomu nenutí. Ty ubohé kočky jsou ale k politování, ani nevědí, co rozhoduje o jejich zdraví. Náboženský fanatismus se do našeho století už opravdu nehodí.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.12.2015 20:01
Kočičí kavárny už jsou i v Praze?To fakt nevím. Setkala jsem se s nimi poprvé ve Vídni.Jinak moje Britunka i Piškot také pacičky nepodávají, každá kočka má svou povahu a je jedinečná bytost.Oba jsou vykastrovaní - jsem sice Židovka. ale sekulární.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.12.2015 19:47
V Praze už jsou 3 Kočičí kavárny, dám si doplněk k Vánocům: některou určitě navštívím. Provoz je tam povolen i kontrolován hygienou a kočičky/kocourci jsou mazliví.
Dagmar Bartušková
1.12.2015 19:45
S množstvím koček jsem se na svých cestách nesetkala, ale se psy ano, hlavně v Thajsku. Takže mi zatím nevadí. Ale s jednou takovou jsem tak trochu na kordy. Na nedávném mejdanu u Olgy mi její rozmazlená kočka Míša nepodala packu.
Alena Várošová
1.12.2015 16:28
Díky paní jarmilo za info o kočkách.Kočky jsem viděla všude,kde jsem byla na dovolených . V hotelu venkovní posezení,kde chodí mezi stoly klientů a někomu to vadilo..Pokud mně nelezou po stole,tak mi kočky naprosto nevadí.Mám ráda kočky i doma,ale nemám žádnou,když je pes.
Lidmila Nejedlá
1.12.2015 15:15
Jarmilko, to je zajímavý článek o kočkách. Kdo by to řekl, že mohou být problémem, který řeší ministři a parlament. Je svatá pravda, že co se nekontroluje, to se přemnoží.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.12.2015 14:49
Náboženský fanatismus nebo blbé hlavy - někde je to asi jedno. Dcera má kocoura (11 r.) a kočičku (4 r.). Jsou mazlíčci, přesto jsou kastrovaní,. Drží se na vlastní, maxim. sousedově zahradě, žijí v pohodě a rodina dcery v klidu (žádné "přírůstky" nepřinesou ani jinde nenechají! a to je v pořádku. Vím z tisku, že Radnice zasahují - kočičí populaci odchytnou, uhradí jejich kastraci a potom je opět vrátí do míst, kde žili. A kočka, která nemusí stále živit koťata, je určitě v lepším zdravot.stavu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA