FOTO: Pixabay
Dopis pro babičku
6. 8. 2021Milá babičko. Nemohu s Tebou mluvit osobně, proto Ti píšu dopis. Jsou věci, které jsi nestihla udělat, slova, která jsi nepověděla a sliby, které jsi nesplnila. Rovněž jako já. Chtěla bych vrátit čas. Na okamžik, malou chvilku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
6.8.2021 06:26
Dojemné vyznání. Ano, je mnoho věcí, které nestihneme říct, a pak nás to mrzí.
Miroslava Matoušková
21.3.2016 12:07
Já bohužel takovou babičku nezažila a tak jen trochu lituji, že v mém srdci zůstalo mnoho prázdného místa, nicméně mým vnoučátkům se snažím být právě takovou
babičkou.
Naďa Bakšová
4.2.2016 13:03
Zdravím všechny, co mi napsali k danému článku věnovanému mojí babičce.. Děkuji vám za vaše slova. Bohužel reaguji pozdě, ale jsem pečovatelka a starám se o staré lidi, kteří moji pomoc potřebují a nemám z těchto důvodů čas pobývat na netu. Všechny odpovědi jsem si okopírovala a uložila na památku do složky a popravdě - dojali mě k slzám..Přeji vám všem hodně lásky a zdraví v novém roce... Nadia
Soňa Prachfeldová
24.11.2015 08:46
Milá Nadio, vyjádřila jste z velké části i moje pocity, také jsme měla takovou milující babičku a je se mnou pořád. Díky !
Zuzana Pivcová
22.11.2015 19:37
Věřím, že mnoho lidí vroucně vzpomíná na svou babičku a prožitky s ní. Je to něco, co jsem nezažila a nezažiji ani z jedné strany. Ale Vám i ostatním to moc přeji.
Alena Tollarová
22.11.2015 19:33
Šťastný každý, kdo může takto vroucími slovy na svoji babičku zavzpomínat ... krásné. Já jsem to štěstí neměla.
Hana Rypáčková
22.11.2015 19:00
Moc hezké . Není marné být obětavými , spolehlivými a milovanými babičkami.
Lidmila Nejedlá
22.11.2015 18:30
Ano, naše babičky si zaslouží zakové hezké vyznání. Cítíme to stejně.
Alena Várošová
22.11.2015 16:44
Paní Nadio ,Vaše vroucí vyznání ke své babičce, jak je psáno v komentářích je psáno srdcem.Nechci se opakovat.Určitě mnoha lidem jste připomněla tu naši babičku,které jsme jako mladí a nezkušení nestačili poděkovat za vše co pro nás s láskou udělala. Moc pěkný článek.
Jitka Chodorová
22.11.2015 15:19
Ano, velmi dojemné, čím jsem starší, tím více myslím na své babičky, když sama jsem babičkou, a jestli budu mít to štěstí, tak se za měsíc stanu prababičkou, chtěla bych jen jedno,aby na mě moji vnuci vzpomínali s láskou ,a hlavně,aby měli na co vzpomínat.O to se velmi snažím. Paní Nadio,opravdu napsané srdcem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA