Revoluce na i60 právě začíná:
seznamka, tipy a další novinky!
16. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
18.11.2015 17:14
Souhlasím, že nová verze i60-ky je přehlednější a vnímání neruší postranní lišty, které se například na tabletech nezobrazovaly. Je to pěkný pokrok k lepšímu. 8-)
Radovan Cakl
17.11.2015 18:03
Ke vkládání článků mám připomínku. Po otevření formuláře pro článek klikněte na Úpravy, zaškrtněte Vložit jako čistý text, nedbejte na varování, že bude vloženo jako čistý text a zkopírujte text z Wordu. Bude dodrženo rozdělení odstavců, ale Tučně , Kurzíva a pod. musíte provést až na íčku. Po přidání fotek a Uložení dejte Zpět, a můžete článek upravit, nebo dát Zveřejnit. Pak už nejde upravovat.
Miluše Převrátilová
17.11.2015 16:58
Dobrý den, portál i60 se mi líbí, přeji hodně dalších úspěchů ... Vám i nám :-)
Alena Vávrová
17.11.2015 14:25
Tak jsem zase tady a seznamuji se. Bude to dobré, blahopřeji k úspěšnému startu.
Hana Rypáčková
17.11.2015 13:02
To, že fotografie nahrávají snadno, je sice příjemné, ale proč se neobjevují u článku? To máme hledat u autora galerii ? Doufám, že se to doladí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA