Krásný, dojemný módní
podvečer Na Marjánce
13. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
13.11.2015 18:40
Ještě dnes se celá tetelím blahem,jak to bylo úúúžasné.A děkuji všem,kteří nám to umožňují.Je bezvadné,že se tam setkáváme s kamarádkami a nová přátelství navazujeme.Speciálně děkuji Václavce,která "obětovala"část svého butikového modelu,abych já měla "co"předvádět /chybička se vloudila/.Aničce posílám přání brzkého uzdravení/byl to ošklivý pád/.A mávám všem ,kdo nám jsou příznivě nakloněni.Nechť zůstanou.mm
Naděžda Špásová
13.11.2015 17:26
Opět jedna povedená akce. Dámám to, jako vždy, moc slušelo a tiše jim závidím jejich odvahu. Paní Aničce také přeji rychlé uzdravení. Snad se mi někdy splní, že se budu moct jet podívat osobně.
Elen Zajíčková
13.11.2015 16:44
Chtěla bych moc pozdravit Aničku Chalupovou, která včera s náma předváděla, a ač se při pádu ze schůdků ošklivě zranila, se ctí přehlídku dokončila. Moc jí chci poděkovat nejen za sebe, ale i za ostatní modelky. Určitě všichni přejeme brzké uzdravení ,Aničko! Ať tě to moc nebolí!
Libuše Křapová
13.11.2015 16:16
Dámy, opět krásné modely a dle příspěvků i velmi povedená akce. Evčo M., já to na Áju prásknu. Chystal se za ní král Jiří z Poděbrad, ale nakonec nejel, prý mu nějak ztuhly nohy. A kůň se bál dálnice, prý to pro staršího jednoho koně je moc daleko a už nezná nová pravidla (silničního provozu).
Jarmila Komberec Jakubcová
13.11.2015 15:24
Jen lituji, že jsem to neviděla "naživo".Vando moc tě to sluší i tvé vnučce.Jsi nepřehlédnutelná a je škoda, že není víc fotek. I ostatní modelky jsou šik a rozhodně nevypadají jako seniorky.Trochu chybí muži, obzvlášť, jeden co má pro každou ženu jen slova chvályí.Hádejte kdo to je?
Soňa Prachfeldová
13.11.2015 15:08
Je vidět, že přehlídky vám přinášejí spoustu radosti a to je hlavní. Jitko , nevidím Tě, těším se další fotky, kde toho bude víc.
Eva Mužíková
13.11.2015 13:58
Ještě pár slov. Celou přehlídku jsem sledovala ve společnosti Alenky T. Haničky L. a Áji. Nejen že jsme se bavily pohledem na krásné dámy, ale díky nakažlivému humoru Áji jsme mnohokrát pro slzy smíchu neviděly na tu krásu na parketě. Áje dokonce mluvila něco o poděbradském ctiteli... ale ten se prý nakonec nedostavil... škoda - /nebo ne??/
Jana Šenbergerová
13.11.2015 13:57
To ráda čtu, že je radost na všech stranách, a těším se na další fotografie a postřehy. Všem to moc slušelo.
Eva Mužíková
13.11.2015 13:49
Všechny modelky byly nádherné, ať v modelech dobových, či současných. Evko, já jsem se zase bavila při pohledu na Jitku, ta v dobovém kostýmu byla jako " paní vrchní radová na promenádě", no a MM, to by zážitek. Vanda v doprovodu děvčátek zářila jako sluníčko a také si předvádění vychutnávala. Tím nechci říci, že ostatní nebyly skvělé, ale já jsem se nejvíce soustředila na osoby mně blízké a nejbližší.../ Jitka/
Mariola Světlá
13.11.2015 13:18
Zdravím všechny, měla jsem možnost poprve se zůčastnit přehlidky, byl to pro mně krásný , nezapomenutelný zažitek, Děkuji
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA