Marek Eben představil
pátou knihu Na plovárně
13. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
13.11.2015 14:24
Pan Marek Eben je z věřící rodiny a i on sám má v sobě víru. Sama jsem zažila, jak přivezl manželku, která je už takřka 30 let upoutaná na vozík, na mši v Kostele P. Marie Sněžné na Jungmannově náměstí. To je ale už tak 16 let. Jako člověk je na výši po všech stránkách.
Hana Šorejsová
13.11.2015 12:38
Marek Eben patří mezi nejoblíbenější moderátory. Mám ho moc ráda a je opravdu profesionál. Vše řeší s nadměrným klidem a pohodou, má v sobě jistý kus noblesy a umí ! Též pravidelně sleduji jeho pořad "Na plovárně" , obdivuji které osobnosti už do pořadu pozval. Skvěle moderuje i StarDance, pro mne by mohl být i pan prezident. Má vysoké etické vychování. Moc mu fandím !
Dana Kolářová
13.11.2015 11:53
Talk show Na plovárně Marka Ebena sleduji pravidelně, jsou velmi zajímavé.
Miroslav Štorch
13.11.2015 11:07
Kdysi dávno jsem napsal blog, kde jsem porovnával pořad Marka Ebena "Na plovárně" s dalšími podobnými jako byly "Krásný ztráty" Michala Prokopa nebo "Všechnopárty" Karla Šípa. Ve všech se vyskytovaly zajímavé osobnosti a každý moderátor má jiný způsob vedení rozhovorů. Marek Eben si zve vždy jen jednoho hosta, Michal Prokop dva a Karel Šíp vždy tři. U Marka Ebena je to plné a klidné soutředění. Většina návštěvníků mu na konci poděkuje za zajímavý rozhovor. Pořad Michala Prokopa už skončil, ale rozhovory Karla Šípa a Marka Ebena stále pokračují. V mailech jsem pak našel vzkaz Marka Ebena, že mi děkuje za uznání jeho práce. To mne potěšilo a vždy se těším jeho na další rozhovory se zajímavými lidmi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA