Moje prohraná bitva o Hedviku v Měsíci
československo-sovětského přátelství
11. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
13.11.2015 09:11
Taky mám z táhlého poradování a s školních schůzí /než jsem to zabalila/ vzpomínky. Pod stolem se tahaly děti o papírky /školka už končila a byly mě přivedeny /a stále jsem je napomínala.Jak mě to mrzelo být někdo jiný než maminka./Středy měl muž do šesti./Kdyby to aspoň byly důležité věci, ale mlácení prázdné slámy.
Marcela Pivcová
13.11.2015 08:29
Libore, Tvoje vzpomínky mě opět inspirují k porovnání našich školních porad s Tvými. Jak pravila Zuzka, nejsi v tom sám. Mých čekání po odpolední schůzi na další autobus, kteý jel až za 2 a půl hodiny, a nebo "stopů", bylo bezpočet. Někdy jsem došla až těch 10 km domů pěšky! Kino jsme na vsi neměli, možná, že bych byla ochotná při nepříznivém počasí i ten film strávit. Dost mých vzpomínek, Ty napiš další, doufám, že těch školních máš v ještě velkou zásobu.
Zuzana Pivcová
11.11.2015 19:34
Já jsem jednou usnula v osmdesátých letech na začátku sovětské detektivky (možná už za "Přestavby"!), na kterou jsme povinně museli, a probudila jsem se až na konci. Tvůj výrok o házení nohou pod klacky mi připomněl výrok jednoho horlivého kolegy, který místo, že pojedou soudruzi z ústředního výboru, řekl "soudruzi z ústředního topení". A jeden velitel pravil na nástupu vojákům místo Nalejme si čistého vína
"Nalejme si červeného vína". A jinak, Liborku, takové prekérní situace zřejmě zažila většina z nás, nejsi v tom sám
. :-))
Jana Šenbergerová
11.11.2015 19:08
Z kina jsem odešla v životě jen třikrát a měla jsem štěstí, že jsem to měla blízko domů. Jinak bych asi také měla problém. Kdoví, co by na vás přišlo, kdybyste šel na ten sovětský film.
Elena Valeriánová
11.11.2015 15:52
Tak jsi mě Liborku, dostal. Já myslela, že půjde o nějakou pěknou babu a že se dozvím nějaké pikantnosti. A kde nic tu nic, ale přečetla jsem si to ráda i se pobavila a následně tě politovala. Jo když není kam si "odskočit" je to zlé. I když nevím proč se říká odskočit, mě když se "chce" tak rozhodně skákat nemůžu
Libor Farský
11.11.2015 15:35
Večerní autobus v 17.30 stavěl úplně všude, takže cesta trvala 55 minut.
Jiřina Benešová
11.11.2015 14:02
Clapi by vám řekli, že nemáte držáka. Z Č. Budějovic do Č. Krumlova to nění až tak daleko. Já říkám: vtipný článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA