Recepty nad zlato
4. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
5.1.2016 11:16
Květuš ještě dlouho budeme žít ze zásob, které jsem nakřečkovala a narvala do mrazáku.Ten praská ve švech.Kupuji jen pečivo.
Eva Mužíková
7.11.2015 23:02
Také zbytky nemívá, občas mi " projde" jogurt, ale ten sním i pár dnů po záruce... ještě jsem se n... .....la
Květoslava HOUDKOVÁ
6.11.2015 01:29
Chystám se p. Hruškovi napsat. To "fofr těsto" (z pomaz.másla) je jeho recept na KOLÁČ. (Po vyzkouš. přidávám ještě 1/2 prášku do pečiva). Stejné těsto mi poslouží i pro pizzu (náplň co dům dá). A když do těsta přimíchám domácí mleté škvarky, napeču si škvarkové placičky. Tak toto p.Hruškovi napíšu.
Zdenka Jírová
6.11.2015 01:07
Mám to také tak, vařím si každý den čerstvé jídlo, dovážené jsem ochutnala, když jsem byla po operaci a vydržela jsem to 2 týdny. Už si zase vařím sama a také často nevím, co z toho bude. Špatně mi také ještě nebylo a s panem Hruškou bychom si mohli povídat.
Květoslava HOUDKOVÁ
5.11.2015 11:45
Musím něco "hodit na papír", dojet na kopírku a přivézt s sebou Na Marjánku - snad tento slib splním.
Lidmila Nejedlá
5.11.2015 09:47
Pravda, Květuško, plýtvá jen špatná hospodyně. Te zbytku chleba dělám vaječné topinky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA