Zázvorový čaj proti
nachlazení i chřipce
31. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
4.2.2016 14:50
Děkuji Elenko, takový čaj si taky děláme doma, už mám uvařený a jdu se potit. Zítra ještě musím jít do práce. Není, kdo by mě vystřídal.
Jana Šenbergerová
8.11.2015 13:05
O zázvoru už tu bylo napsáno několik článků. Také ho doma používáme obzvláště v období přechodu od tepla do zimy. Pěkně prohřeje, zabírá mi na bolesti zad, chutná nám proslazený. Přesto nemusí být bezpečný pro každého. Někomu naopak může způsobovat žaludeční problémy i pálení žáhy, ale hlavně by měli být opatrní kardiaci a lidé, kteří berou léky na ředění krve. Jejich účinek výrazně zesiluje. Každý si určitě najde svou míru, aby s ním mohl být v míru. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
1.11.2015 19:27
Na zázvor nedám dopustit, používám ho celou zimu v různých čajích a sladím to medem.
Hana Rypáčková
31.10.2015 22:01
Zázvoru holduji už od září a stejně kašlu a mám rýmu.Možná ale bez něj bych dopadla hůř. Už mám zase hrnec na stole, ale bylinky si dávám svoje, bez, lípu, tymián.
Zuzana Pivcová
31.10.2015 20:12
Já jsem podle doporučení vařila a pila pouze zázvor bez dalšího, ale to je chuťově takové nijaké. Zkusím to s nějakým dalším čajem, jak uvádíš. Ale skutečně jen v zimě, protože v létě potřebuji jako "Oheň" spíš ochlazovat. Díky i ostatním za doporučení.
Eva Mužíková
31.10.2015 20:00
Elen, já mám také zázvor stále při ruce, nejen že pomáhá, ale velmi mi i chutná. Přidávám do něj med z pampelišek.
Alena Vávrová
31.10.2015 19:26
Zrovna dnes se mi podařilo koupit květový medík, zázvor a citrony už mám, dám se do toho. Vloni se mi to velmi osvědčilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA