Jaká je moje roční bilance
působení na portálu i60.cz
30. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
30.10.2015 16:31
Myslím si, že kdo chce k článku napsat komentář, ať jej napíše, nikdo přece nemusí.Ale pak odpadne napadání se mezi komentátory. Vanda má díky tomu alespoň nejdelší příspěvek do statistiky, ale vypadá to nemírumilovně. Třeba se mýlím a nebylo by tu takové vzrůšo.
Jiří Libánský
30.10.2015 16:25
V článku uvedené skutečnosti, vycházející především z počtu navštívení stránky s článkem, nemají vůbec nic společného s kvalitou či zajímavostí textu. Já to dobře vím a nenapadlo by mne ani to prezentovat. Nicméně návštěvnost stránek svých vlastních článků také sleduji a vysoká čísla mne potěší.
Jitka Chodorová
30.10.2015 16:10
Musím jen napsat, i když si statistiky nedělám, každý milý komentář člověka potěší. Vanda si to pojala po svém,a chtěla nás tím pobavit, tak nechápu, proč se tady objevilo tolik negativních emocí, zvláště od pánů. Jedno však musíme Vandě přiznat, opravdu dovede rozvířit stojaté vody ,a to tu taky jde.
Vladka Steinová
30.10.2015 15:24
Pan Cakle, máte to dobře vysledované, to zase není tak dlouho, že je zde někdo 6,7 měsíců, já to nesleduji, ale ono zde jde o něco úplně jiného.
Radovan Cakl
30.10.2015 15:08
Paní Novaková, dovolte, abych Vás opravil. Pan Otáhal není nově příchozí, komentáře k článkům dává od letošního března. Je škoda, že se nám aspoň na profilu trochu nepředstavil tím , co ho zajímá, případně nějakým článkem. Tady ho nikdo neukousne, někteří i poradí a poznal by, že někdy chyby nejsou jen vinou pisatele. Ale třeba se osmělí, vyplní si profil a přidá se do íčkové rodiny, kdo ví?
Vladka Steinová
30.10.2015 15:01
Vážený p.Štorchu, k Vašemu dnešnímu duálnímu příspěvku--proč degradujete článek Vandy a nazýváte ho švandou? Zase nemáte co jiné, než urážet? Vanda,jako všichni ostaní co něco publikujeme, musela nad článkem strávit nějakou dobu a jistě ne proto, abyste Vy ji opět napadal a urážel. Vanda je jedna z nejlepších na tomto portálu. Vy naopak jste spolehlivě svými výpady odradil již několik abonentů, kteří se na portál chtěli přihlásit a pro I60 "pracovat" a být užiteční. Děkuji za pochopení. Vladka
Vladka Steinová
30.10.2015 14:42
Pan Štorchu, prosím, proč urážíte nově příchozí uživatele portálu? Jaký k tomu máte důvod?
Elena Valeriánová
30.10.2015 14:20
Pane Štorchu, paní Václava = paní Vanda? To víte, jsem tu relativně krátce.
Miroslav Štorch
30.10.2015 14:17
To mne těší pane Otáhale, že vás už dávno známe, i když jste nenapsal jediný článek a ani zatím za tak dlouhou dobu nevyplnil profil. Třeba to časem zvládnete a pochopíte, že na i60-ce jsou šotkové, kteří zdvojují a někteří i zvícenásobují příspěvky v diskuzi. Ale to chce čas a klid :-)
Radek Otáhal
30.10.2015 14:10
Švanda je pane Štorch že jste k rozvířrní přispěl dokonce dvakrát. Paní Vanda má za sebou pěknou cestu lemovanou čtenáři.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA