FOTO: autor
Na kole podél Schwarzenberského kanálu
15. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
17.4.2018 09:11
Já byla v Lipce(je to asi 25 let) a kolem toho kanálu jsem se ráda procházela. A těch hub co jsem našla okolo. Krása a klid. Tenkrát tam moc lidí nejezdil. Bylo to tam ještě klidné a pohodové prázdninové období. Šumava je nádherný kraj. Vyloženě balzám pro lidi z velkoměsta. Blízko má chalupu má kolegyně a říká to samé.
Zuzana Pivcová
16.4.2018 17:45
Na Lipně jsem byla jen jednou před mnoha lety s německou výpravou. Škoda.
Alena Vávrová
16.4.2018 14:32
Motala jsem se tam na kole před lety s mladými. Kolo mi tam někde půjčili. Omlouvám se za ty 4*, na mobilu jsem se netrefila do 5*.
Alena Tollarová
16.4.2018 13:25
Výlet vypadá lákavě. Pro mě je nedostupný, a tak si ráda počkám na fotoreportáže zdatnějších íčkařů.
Zdenka Žichovská
15.4.2018 17:47
Byla jsem v těch končinách asi před 5ti lety - týden. Ubytování v Nové Peci, výlety do okolí jsem podnikala na kole, pěšky (Plešné jezero přes Kamenné moře) i vlakem. Při čtení článku jsem si vybavila jeden z cyklovýletů z Nové Pece přes Stožec, Jelení Vrch, kolem Schwarzenberského kanálu přes nějakou Zvonkovou (jestli přední nebo Zadní už si nepamatuji) zpět do Nové Pece. Ještě mám v plánu se tam aspoň na týden vrátit, ale nevím, jestli bych ještě zvládla cestovat s kolem téměř přes celou republiku. Ale tenkrát byla v Nové Peci půjčovna kol - to by snad bylo řešení.
Mirek Hahn
15.4.2018 14:14
Jel jsem to před lety. Jedna z nejhezčích výjížděk. Pohodová trasa, není třeba spěchat a hltat kilometry. Byli jsme týden v Černé, jeli vlakem i s kolama do Nového údolí, projeli se kolem Schwarzenberského kanálu a vrátili se přívozem přes Lipno do Plané a dojeli zpět do Černé. Cca 50 km v suchym triku :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA