Porkurkový salát se smetanou a kočkou
29. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
29.10.2015 21:05
Salát je výtečný nápad. Kočku - dokonce černou - mám taky, tak s chutí do práce.
Alena Tollarová
29.10.2015 19:46
Já myslím, že ten název je dobrou fintou. Každopádně okurku odpočívající v ledničce asi seznámím s pórkem, zakysankou i ostatním, vypadá to dobře. Černou kočku mám na krku, ale tu do mňamky určitě nespustím. :)
Jitka Mošovská
29.10.2015 19:35
Pane Jiří, zasmála jsem se. Taková "rychlovka" a o zábavu je postaráno.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.10.2015 19:18
Dobrý recept a protože mám kočenku britku modrou (vypadá skoro jako černá na fotce) mohu se klidně do salátu pustit.Jen smetanu nahradím jogurtem, ten má číča raději.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.10.2015 18:06
Když půjdete pro zakysanou krémovitou smetanu, tak ještě 1 recept: KUNÍNSKOU krémovitou zakysanou smetanu trochu přisladím, vmíchám do ní drobné ovoce nebo dobrý džem a mám náhradu jogurtu (postačí i na 2x !) Chutné - a při nákupu "v akci" podstatně levnější.
Alena Vávrová
29.10.2015 17:28
Velice vtipné a nápadité - pobavila jsem se :-))! Kočku tedy nemám a bohužel dnes ani okurku, tu jsem snědla včera se synem, ale zakoupím neprodleně a porkurkový salát se smetanou ráda vyzkouším. I bez kočky.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.10.2015 17:28
Pane Jiří - salát si udělám a recept dám i dceři. Ta má 11 let.kocoura a 4 letou kočičku - pokud ji při vaření otravují, řekne jim: "víte co - jděte si chytit myš". Za to se jí umí pomstít: každou chycenou myšku položí přede dveře !
Elena Valeriánová
29.10.2015 17:18
Koumám,pane Celebrito, nad názvem článku, ale nevím je to tak schválně a nebo není? Ale uznávám, salát vypadá dobře. Vyzkouším a kočku klidně oželím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA