Za modelkami do Letňan
25. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
24.10.2015 23:30
Holky,byly jste skvělé.Pohybujete se na molu jako profesionální manekýnky.Ájo,líbil se mi ten kabát,tmavě lemovaný.Moc hezký a slušel Ti moc..Zuzi,díky za zdařilé video i článek.Fotky pana Libánského Jsou jezké a že jich tam je tolik.Za tak krátkou dobu.
Hana Lancová
24.10.2015 23:13
Moc pěkné. Zdravím Alenku T. a Dagmar B. Díky krásnému mladistvému účesu jsem Dagmar nemohla vůbec poznat. Pořád jsem si říkala, co je to na portále za novou kočku.
Alena Vávrová
24.10.2015 22:35
Jedním slovem P-a-r-á-d-a! Zuzko, díky za článek a p. J. Libánskému za fotky. Moc vám všem to slušelo.
Jana Šenbergerová
24.10.2015 22:33
Tak jsem si zatím prohlédla všechny fotky. A že jich je! Modely byly hezké, modelky šarmantní a někteří diváci známí. :-)
Jiří Libánský
24.10.2015 22:30
Fotky bez ladu a skladu jsem dal na FB
Může k tomu přidat fotky kdokoliv z FB.
https://www.facebook.com/events/1649425642001483/
Elen Zajíčková
24.10.2015 22:23
Dámy, byly jste skvělé! Ráda jsem byla u toho! Zažila jsem napětí, nervozitu i euforii, která přehlídky vždy doprovází. A to i když nejste zrovna na molu. I pod molem si to můžete užít, a fandit do syta.
Když vidím ty krásné dámy na fotkách, říkám si, že je škoda, že tam nepříhlížel manager nekteré z předváděných modních značek. Tato prezentace je hodna srovnání s profesionály. Ba co, ještě lepší a stále lepší a lepší. Super!
Jiří Libánský
24.10.2015 22:06
Fotky bez ladu a skladu jsem dal na FB
Může k tomu přidat fotky kdokoliv z FB.
https://www.facebook.com/events/1649425642001483/
Radovan Cakl
24.10.2015 22:02
Zuzko, dík za první nahlédnutí na přehlídku a modelky. Moc jim to sluší, jsou to, jak se někdy říká "šťabajzny". Těším se na další fotky modelek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA