Proč nemám a mám
rád islámské uprchlíky
18. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
18.10.2015 20:12
Ano, přivítejme je s otevřenou náručí. Zvláště ty mladé hochy s mobily v ruce, kteří umí jen střílet na jakéhokoliv protivníka, ano, zatím ve svých zemích. Protože bořit je vždycky pohodlnější, než stavět. Ty, kteří nikdy nepracovali a nemají tudíž žádné pracovní návyky - třeba vstát ráno v pět a v šest zařezávat někde u pásu. Kteří neznají řeč hostitelského národa (a tím vůbec nemyslím češtinu) a kteří jdou za lepším a hlavně pohodlnějším životem do oblasti, kde generace trvdě makaly, aby dnes mohly žít v relativním blahobytu. Oni se nemusí zrovna odpálit v metru, ale v poklidu si vykolíkovat své teritorium a pozvolna ho rozšiřovat. Teritorium, kde se bude žít podle zákonu šaría. Jsou v západních zemích (Anglie třeba) musllimské čtvrti, kam se neodváží ani policie! To zavedeme u nás taky (jako bychom neměli svá gheta), přizpůsobíme se, postavíme nějakou tu mešitu a přijmeme jejich kulturu. Alláh akbar!
Ale nedělejte si iluze, přátelé. Svoji podporu tomuto problému bude nutno jít demonstrovat za naší západní hranici (mám to k ní pár kilometrů), poněvadž naše dávky muslimským bratřím jsou malé!
Až je budete v Německu vítat, pozor na místní obyvatele, ti už jich mají taky pomalu dost!
Nejsem xenofob, mám dost známých Vietnamců, znám pár pracovitých Ukrajinců, Rumunů, Maďarů a nevadí mi. Mezi těmito imigranty a těmi, co přicházejí, je malinký rozdíl - oni přišli také za lepším, ale nikoliv s nataženou rukou dej, ale s rukou připravenou pracovat!
Zuzana Pivcová
18.10.2015 20:08
Za sebe nedokážu dát jednoznačnou odpověď, zda ano nebo ne. Pokud se jedná o uprchlíky před válkou anebo skutečně i z ekonomických dúvodů, neodsuzuji je a nejsem proti nim rasisticky vysazená (chodím třeba k zubní lékařce Arménce a je jako člověk i odborník vynikající). Ale mladí muži, kteří sloužili v armádě, přece nejsou zoufalí lidé, kteří utíkají. Oni jdou i podle svých slov do Evropy šířit islám. A jak teď oddělit zrno od plev?
VANDA Blaškovič
18.10.2015 19:36
Proč šok, pane Horáčku? Vy nevíte, že je tady pár lidí, kteří jsou s Vámi na stejné lodi? Asi již o sobě víme, ne? A také jsem si všimla, že v jakém tónu začnou komentáře, tak se nesou většinou i nadále....pan Blahoslav se ozval, pan Heronský se neozve? V Politice se nemá cenu vyjadřovat. Tam jsou fanatici. Tak přeji, hezký večer! Čekám na Váš výhledy z okna....:))
Jan Blahoslav
18.10.2015 18:55
Jsem rád, že se alespoň nějací čtenáři vyjádřili. Je to ožehavá otázka, do které se nikomu nechce. Tomáš to napsal podle mého správně a děkuji za to.
Jiřina Benešová
18.10.2015 17:56
Nastolit v Sýrii, Libanonu, Afganistánu Íránu a spol demokracii. Správné řešení. Jak to ale dokázat? Jinou válkou?
Vladka Steinová
18.10.2015 17:09
Velmi dobrá úvaha nad současnou situací, zvýrazněná skvělým citátem od Vandy
VANDA Blaškovič
18.10.2015 16:32
Bezpochyby přijde doba, kdy všechny národy Evropy poznají, že nejdříve je třeba uspořádat problémy týkající se všech, a až potom se začít zabývat národními problémy.
Saint-Simon 1760-1825
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA