Léčebné metody mojí stařenky
14. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
29.2.2016 15:12
Ráda vzpomínám na babičku,taky se ve všem vyznala,Jo naše babaičky a stařenky to byly bylinkářky a uměly.Pěkné Růženko.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.2.2016 13:40
Také se co možná vyhýbám chemickým lékům. Ale bylinky bych nesbírala, ani z nich nic sama nepatlala. Musí růst v čisté přírodě (ta v mém dosahu není) a být zpracovány/míchány ve správných poměrech (na to nemám znalosti). Ale přes 15 let znám českou firmu s bylinnými přípravky ( odbor. spolupráce lékařů a léčitelů), už mnohokrát pomohla - nejen mně - a té věřím.
Jiří Libánský
29.2.2016 12:24
Je pravda, že bylinky umí vyléčit ledacos. Já se v bylinkách moc nevyznám. Ale kamarád Carlos Pacaya, on je šaman z pralesa, v bylinkách se vyzná. Ten jako všichni jihoameričtí indiáni je přesvědčen, že třeba na nějakou nemoc bylinka v pralese neroste, ale až v případě potřeby teprve vyroste. Myslím si, že chemická syntetická léčiva nadělají většinou v těle víc škody, než užitku.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.2.2016 11:52
Není to tak dávno a lidé se léčili převážně bylinkami. Teprve rozvoj farmaceutického průmyslu nám přinesl různé pilulky a další medikamenty. važme si proto přírodních léčiv a používejme je tam, kde to lze.
Růžena Antlová
15.7.2012 16:53
Všem děkuji za komentáře moje stařenka mě toho hodně naučila a já se zas snažila předat rady svým dětem a vnoučatům i když samozřejmě léky nezavrhuji na bylinky nedám dopustit.
Hana Práglová
14.7.2012 22:28
Růženko,skvělý a poučný příspěvek.Díky moc.Bylinky jsou medicína nade vše. A ty navíc máš velké štěstí, že žiješ v té části naší malé republiky,kde se bylinky dají bez problému sbírat.
Zuzana Pivcová
14.7.2012 21:46
Paní Růženko, už mnoho let věřím jen přírodě a moudrým lidem, kteří jsou s tou přírodou spjatí. Nemám dar od Boha tomu všemu sama rozumět, ale pokud možno se z různých zdrojů učím.
Vendula Jirásková
14.7.2012 19:43
Růženko,Vaše stařenka byla zlatá žena.A Vi jste po ní.Máte veliký dar.Také bych se v budoucnu ráda věnovala bylinkám,nyní se věnuji léčitelství přes Reiki energii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA