Proč cestovat do Izraele a Palestiny
26. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
27.9.2015 07:52
Paní Zuzano do Izraele můžete jet klidně sama a vždy tam najdete spoustu báječných lidí.Já tam jezdím sama a našla jsem si v každého zájezdu přátele.
Zuzana Pivcová
26.9.2015 19:23
O Izraeli mi hned po listopadu vyprávěli naši první archivní návštěvníci ze známého archivu Yad Vashem. Tehdy se v rámci spolupráce pro mě rýsovala služební cesta, ale pak už se neuskutečnila. Je to pro mě trochu něco jako "země zaslíbená", ale myslím, že se tam nepodívám. Už proto, že jsem bývala zvyklá cestovat sama, a teď si pomalu přestávám troufat.
Vladka Steinová
26.9.2015 09:46
Jarmilko,velmi dobrý článek o místech, kde jsem byla před léty s bratrem.O RAŠ HA- ŠANA jsem také psala ve svém samostaném článku,ale být přítomen na tento svátek v Izraeli je nesrovnatelné.Díky i za hezká fota.
Marie Seitlová
26.9.2015 09:05
Děkuji za připomenutí mé loňské dovolené s Avetour s vynikajícím průvodcem Mgr. Hrdličkou. Mohu jen vaše slova o bezpečnosti turistů potvrdit. Izrael se mi moc líbil a mohu všem doporučit. Měli jsme u tohoto zájezdu i Jordánsko. Petra byla úžasná.
Elena Valeriánová
26.9.2015 09:02
Velice ráda jsem si přečetla Váš článek a opravdu se těším na pokračování. Asi řed dvěma lety jsem se trochu seznámila s židovskou literaturou, tato kultura mě opravdu zajímá. A ráda bych Izrael i Palestinu navštívila, ale manžel otom nechce cani slyšet. Jen bych Vás chtěla požádat o popisky k fotografiím, co tam vidíme. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.9.2015 08:52
Milá Vlaďko, ve vzduchumiliony drobných částeček prachu, viditelnost tak na 2 m, teplota vzduchu 40st., vlhkost 90%.Prostě když jsem přišla do hotelu vypadala jsem jako marťanka (olepená pískem, zničená horkem).To trvalo cca 4 dny.
VANDA Blaškovič
26.9.2015 08:47
Jarmilo, děkuji za úvod do Tvého cestopisu a již se těším na pokračování. Mohla bys také, prosím, trochu podrobněji popsat písečnou bouři? Ahoj a přeji hezký den!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA