Můj tip na výlet:
Údolí Javorné
13. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
14.9.2015 08:02
Pěkné údolí dle popisu a fotek. Děkuji, ráda jsem se s vámi vypravila na výlet.
Jana Šenbergerová
13.9.2015 22:28
Pro Zuzku:
http://www.vets.cz/vpm/17225-hrob-karl-rudzinski-von-rudno/
Jana Šenbergerová
13.9.2015 22:25
Zuzko, tohle by mohly být informace, které potřebuješ. Já se o Rudzinském dověděla před několika lety zcela náhodou, když jsem se dala v polích za městem do řeči s cyklistou, který hledal ondřejovický hřbitov, na kterém je pochován jeho příbuzný - Rudzinski. Tehdy mi to nic neříkalo.
S těmi kontakty by se možná dalo něco dělat, co říkáš?
Hani, já také až do toho výletu znala jen část toho krásného údolí. Spoustu dalších v naší zemi neznám a je mi to docela líto, protože je tu krásně.
Jana Šenbergerová
13.9.2015 22:11
Jitko, doufám, že dáte vědět, až tu budete.
Vando, Zpět jsme šli opravdu pěšky až domů. Dohromady jsme nachodili maximálně 12km. Trvalo nám to necelých 5 hodin. Nespěchali jsme, užívali jsme si to.
Hana Rypáčková
13.9.2015 20:40
Hezký výlet, pro mne neznámé údolí, ten kraj moc neznám, je to z ruky.Všechno za týden člověk nepozná...Rejvíz ještě tak , Vždycky se vrhnu na mapu a výlet si prostuduji...
Zuzana Pivcová
13.9.2015 20:02
Líbí se mi, že každé zastavení je u nějakého stromu. A ten genmjr. Rudzinski, pokud to byl náš občan, už zase, poznamenaná povoláním, mám cuky podívat se, jestli u nás nemá nějakou dokumentaci. Z jaké doby je ta kaple, kdy žil? Škoda, že pro mě jako pro "nepojízdnou" je ten kraj bez bližších kontaktů tam hodně vzdálený. Ale čtu o něm ráda. :-)
Elena Valeriánová
13.9.2015 19:52
Krásný výlet naším koutem světa. Jani, paráda. I my bychom se měli ještě vydat za turistikou. Každý rok v době hub chodíme pěšky z Rejvízu do Mikulovic, bratru tak 12 km. Výlet se svačinou a skoro na celý den. Ale co letos, když nerostou?
VANDA Blaškovič
13.9.2015 19:29
Jano, tenhle parádní výlet že by byl jen čtyři km?? Mně to připadá min. dvacet?!! Líbí se mi to rýžování zlata. Aha, jen stezka je čtyři km, tam jste popojeli autobusem a zpět jste již šli pěšky až domů?...tak to bylo min. 20km? Jste dobří!...:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA