Můj tip na výlet:
Údolí Javorné

Můj tip na výlet:
Údolí Javorné

13. 9. 2015
cestování dovolená naše tipy výlet
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Pěkné údolí dle popisu a fotek. Děkuji, ráda jsem se s vámi vypravila na výlet.
Jana Šenbergerová
Pro Zuzku: http://www.vets.cz/vpm/17225-hrob-karl-rudzinski-von-rudno/
Jana Šenbergerová
Zuzko, tohle by mohly být informace, které potřebuješ. Já se o Rudzinském dověděla před několika lety zcela náhodou, když jsem se dala v polích za městem do řeči s cyklistou, který hledal ondřejovický hřbitov, na kterém je pochován jeho příbuzný - Rudzinski. Tehdy mi to nic neříkalo. S těmi kontakty by se možná dalo něco dělat, co říkáš? Hani, já také až do toho výletu znala jen část toho krásného údolí. Spoustu dalších v naší zemi neznám a je mi to docela líto, protože je tu krásně.
Jana Šenbergerová
Jitko, doufám, že dáte vědět, až tu budete. Vando, Zpět jsme šli opravdu pěšky až domů. Dohromady jsme nachodili maximálně 12km. Trvalo nám to necelých 5 hodin. Nespěchali jsme, užívali jsme si to.
Hana Rypáčková
Hezký výlet, pro mne neznámé údolí, ten kraj moc neznám, je to z ruky.Všechno za týden člověk nepozná...Rejvíz ještě tak , Vždycky se vrhnu na mapu a výlet si prostuduji...
Zuzana Pivcová
Líbí se mi, že každé zastavení je u nějakého stromu. A ten genmjr. Rudzinski, pokud to byl náš občan, už zase, poznamenaná povoláním, mám cuky podívat se, jestli u nás nemá nějakou dokumentaci. Z jaké doby je ta kaple, kdy žil? Škoda, že pro mě jako pro "nepojízdnou" je ten kraj bez bližších kontaktů tam hodně vzdálený. Ale čtu o něm ráda. :-)
Elena Valeriánová
Krásný výlet naším koutem světa. Jani, paráda. I my bychom se měli ještě vydat za turistikou. Každý rok v době hub chodíme pěšky z Rejvízu do Mikulovic, bratru tak 12 km. Výlet se svačinou a skoro na celý den. Ale co letos, když nerostou?
VANDA Blaškovič
Jano, tenhle parádní výlet že by byl jen čtyři km?? Mně to připadá min. dvacet?!! Líbí se mi to rýžování zlata. Aha, jen stezka je čtyři km, tam jste popojeli autobusem a zpět jste již šli pěšky až domů?...tak to bylo min. 20km? Jste dobří!...:)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%