Setkání i60 s Čechem na Řípu
3. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
4.9.2015 05:16
MIlá děvčata, vím, že turistický Říp bych už nezvládla (ale v mládí jsem tam byla), tak se těším snad s některými nashledanou v pondělí 7. 9. v ZOO Praha .
Alena Vávrová
3.9.2015 22:52
Vida, video je na světě a dobrá práce! A hnedle mám zase papulu od ucha k uchu. Ještě že ta ušiska mám, jinak bych tu papulu měla vážně kolem dokola hlavy. Je to jako třešinka na dortu.
Miroslava Jachimová
3.9.2015 22:40
Myslím, že lepšího autora pro reportáž o našem zdolávání Řípu jsme nemohli vybrat. Moc ti za ni děkuji, Helenko, a vůbec všem za úžasně strávený den. Stačí se jen podívat na fotečky a video.
Marie Foltýnová
3.9.2015 22:15
Po shlédnutí videa,mě tím víc mrzí,že jsem tam nebyla s Vámi.Tak veselá parta se hned tak nevidí.Snad to nebylo naposledy a příště si to nenechám ujít.
Miluše Hasenohrlová
3.9.2015 22:02
Takto napsané vyprávění o výletu třetí osobou se Vám Helenko opravdu povedlo.I když po shlédnutí prvních fotek jsem Vás nepoznala.Ale výlet na Říp byl velmi vydařený.Jen více takových akcí.
Marie Foltýnová
3.9.2015 21:32
Vidíš Lidmilko,takové cestovatelky a jen Ája zachovala klid.Mě duní v hlavě,jen co to čtu,ne tak,abych se ocitla v téhle situaci.Policajti by mysleli,že jsem běženec jak bych byla podezřelá svým zmatkováním.
Lidmila Nejedlá
3.9.2015 20:22
Slyšely jsme vlak a nevěděly z kterého nástupiště jede. Zbytečně se ženským neříká, že jsou slepice. Přiletěly jsme na druhé nástupiště a já tam odtud kdákala na lidi na prvním nástupišti, odkud to jede do Prahy. Přebíhaly jsme a vlak nám už duněl nad hlavou. Jenom Ája zůstala klidná a jen říkala: To nám neujede, klid, to nám neujede. Měly jsme na mále. Álo, děkuji za placky, přecpala jsem se a za muškáty. Mám dva, příležitostně dám Jitce.
Alena Tollarová
3.9.2015 20:19
Holky, já mám takovou radost. Evi, vezmeš Marušku a přijedete, půjdeme tam spolu a určitě se ještě někdo přidá, že jo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA