
Vaříme rajčatovou omáčku (sugo)
25. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
25.8.2015 19:41
Elen, tuto omáčku nedělám.Ale připravuji si polotovar na lečo, které zavařím na zimu.Potom jen přidám salám a vejce a večeře je hned.
Soňa Prachfeldová
25.8.2015 19:13
Vařím také tak, jen saturejku nedávám a teď jsem přebytek propasírovala, vařila, jen s octem a cukrem, chuť moc dobrá,zarexovala a bude polotovar na zimu.
Hana Šorejsová
25.8.2015 18:41
Rajčata mám ráda ve všech podobách, nejen jako syrová pokrájená a pokapaná olivovým olejem s mozzarellou, nebo klasický rajčatový salát, mám ráda i polévku, a dělám ji hodně krémovou s parmazaném. Eleno Vaši omáčku dělám úplně stejně a často, všechny malé děti milují rajskou, nyní má vnoučátka a já ji mám ráda doposud . Díky !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA