Městečko na dlani: Vidnava a Vidnavské mokřiny
FOTO: autorka

Městečko na dlani: Vidnava a Vidnavské mokřiny

23. 7. 2020

Snad mi Jan Drda promine, že jsem si pro svůj neumělý článek tak trochu vypůjčila název jeho knížky. Ale když městečko, které vám chci přiblížit mi opravdu připomíná to drdovské.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Elí, krásný článek i fotky, konečně jsem viděli lékárnu i uvnitř :-), když to tenkrát nevyšlo.
Soňa Prachfeldová
Díky za pěkné přiblížení zajímavého městečka a hlavně přírody kolem. Co všechno jsme neviděli a nepoznali. Tuláci kdysi měli hezký život bez starostí i když chudobný.
Eva Mužíková
Do těch mokřin bych vstoupila jen s zdatným doprovodem. Nesnáším houpající se mokrou půdu pod nohama. Vždy si vzpomenu na bažiny v Králi Šumavy. Hezky jsi nám městečko přiblížila. Vnuk už po těch pěti letech bude asi statný mladý muž.
Naděžda Špásová
Eli, máš to krásně napsané a fotky jsou moc hezké. Tam to vůbec neznám. :-)
Anna Potůčková
Kraj neznám, městečko také ne, tak se pokochám alespon krásnými fotkami
Zuzana Pivcová
A zase musím napsat, že jsem tam nikdy nebyla, a navíc jsem před 5 lety nečetla ani Tvůj článek. Jak vidím, opět léto bez internetu. Tak to alespoň doháním na dálku dnes a děkuji za tu možnost.
Martina Růžičková
Zajímavý článek a hezké fotky. Vidnavu jsem před několika lety krátce navštívila. Prohlédli jsme si tenkrát jen náměstí a myslím, že jsme si tu dali zmrzlinu. Bylo horko, nikde nikdo...
Alena Vávrová
Článek čtu poprvé, moc pěkné a zajímavé info včetně fotek, a taky tento kout vůbec neznám, proto dík.
Jan Zelenka
Neznám ten kraj, ale prezentovala jste ho nám moc pěkně a přitažlivě.
Marie Seitlová
Dík za zajímavý článek, Vidnavu neznám, jen vím, že jsme se tam v dětství měli stěhovat. Maminka odmítla, prý to je konec světa a tak jsme zůstali v Loučné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%