FOTO: autorka
Městečko na dlani: Vidnava a Vidnavské mokřiny
23. 7. 2020
Snad mi Jan Drda promine, že jsem si pro svůj neumělý článek tak trochu vypůjčila název jeho knížky. Ale když městečko, které vám chci přiblížit mi opravdu připomíná to drdovské.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
23.7.2020 10:10
Také jsem zde nikdy nebyla a proto děkuji za představení tohoto nádherného městečka a okolí
Dana Hošková
23.7.2020 07:33
Díky za zajímavý článek. O Vidnavě slyším poprvé. Teď mám i docela chuť se tam podívat.
Jitka Hašková
23.7.2020 07:08
Děkuji za přiblížení zajímavé a krásné krajiny. To je dobře, že se lékárna uchovala. V Praze jsou většinou zničené, nahrazené moderními regály nebo předělané na jiné obchody.
Vladislava Dejmková
23.7.2020 06:35
Všude se dá něco zajímavého objevit. Škoda, že je tento kraj pro mě tak daleko!
Alena Tollarová
20.8.2015 10:09
Ta lékárna je nádherná. Ráda bych do takové chodila, když už to musí být, určitě to tam i krásně voní. Syn také byl ve Vidnavě ve vojenské ozdravovně, později oba kluci na táboře. Líbilo se jim a tam a jednou jsme se tam vypravili na návštěvu, ale to bylo jen na skok. Na nějaké velké rozhlížení to nebylo.
Lidmila Nejedlá
19.8.2015 23:53
Elen, Ty máš vždycky tak hezké fotografie! Věřím, že je tam krásně, a že mokřiny nevyschly a nevyschnou.
Alena Várošová
19.8.2015 12:47
Děkuji,že jsem se mohla projít kousek od nás Vidnavou,v které jsem nikdy nebyla.Jen si vzpomínám,že se tam učil sousedův kluk.Pěkné a poučné.
Jana Šenbergerová
19.8.2015 09:08
Tak o vidnavských mokřinách jsem ani nevěděla, natož abych je viděla, i když jsem ve Vidnavě byla. Ne Bohem, ale lidmi zapomenutý kraj. Je to škoda, protože je krásný. Pěkně jsi nám to městečko přiblížila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA