Kouzlo časů minulých: Alma mater
16. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
17.8.2015 15:46
Samozřejmě, že zkouška z marx-leninismu byla povinná. Na fakultě stavební ČVUT jsem ji absolvoval, ale na stejném ČVUT u pedagogicko-psychologického postgraduálu mi ji neuznali a musel jsem se podrobit zkoušce nové ( dost možná, že i t.zv. státnici, již si nevzpomínám). Mohu vám s problematikou dějin z pohledu třídního boje již od pravěku poradit.
Olga Štolbová
17.8.2015 08:49
Jaroslave díky, při Vašich vzpomínkách obvykle vklouznu i do svých, jen můj život vypadal úplně jinak. Ale to je vlastně dobře, kdybychom žili všichni stejně, byla by to nuda. *****
Hana Rypáčková
17.8.2015 08:16
Těch vojenských zážitků jsem si užila z vyprávějí.Kamarád z vojny - to je pojem! Pobavila jsem se , jako vždy s vašimi vzpomínkami.
VANDA Blaškovič
17.8.2015 06:51
Jóó, to byly časy!....:)) Přesto že jsem na vojenskou katedru nemusela, zažila jsem spoustu skvělých příhod...jako že byl téměř sestřelen nalétávající stroj Agrostroj, jako domnělý agresor......jinak předpokládám, že student Kašík si nechal zkoušku z Marx-Len jako poslední, ta známka tam musela nakonec být, jinak by ho nepustili dál....že?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA