Na kole po okolí
12. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.8.2015 19:50
Šnečky nééé, jednou jsem rozšlápla a hrozný zvuk a pocit dodnes. Lidmilko v Bílině, nebo na Karlovarsku ?
Lidmila Nejedlá
14.8.2015 22:30
Milá Soňo, článek jsem si přečetla až teď a moc se mi tvé výlety na kole líbí. Fotografie jsou hezké, přibližují
trasu. Máš pravdu, kolo je bezvadný dopravní prostředek. V mládí jsem také navštívila Kyselku. Tak hodně zdaru na cestách a hlavně nejezdi sama.
Soňa Prachfeldová
14.8.2015 13:00
Jarmilo, myslím že jsi děvče ze z Plzně, tak přijeď a pojedem na zámek Žinkovy, kolik km do Nepomuku ? Asi dost, to je tak na vlak .
Jarmila Komberec Jakubcová
14.8.2015 08:22
Milá Soňo, dík za velmi pěkný článek, inspiroval mně k tomu, že až se uzdravím vyjedu si na výlet na kole.Mně moc láká Modrava a okolí projet na kole, zatím ale pořád není čas.
Alena Várošová
13.8.2015 20:13
Soni,děkuji za krásný výlet .Ještě že jsem seděla na sedátku pro děti,protože tenhle výlet bych určitě nedala..Taky jezdím na kole,ale jen nakupovat tak do 3,4 km a to mi stačí na protáhnutí kostí.Obdivuji všechny kolaře,kteří jezdí dlouhé tůry pomalu za každého počasí.Nádherné přiblížení severních čech děkuji.To vínko bych si teda dala místo té tůry a počala bych,až se budete vracet.
Jana Šenbergerová
13.8.2015 17:44
Ještě já připojuji svoje poděkování za krásné povídání i fotografie. Moc dobře ti, Soňo, rozumím. Také miluji vyjížďky na kole.
Soňa Prachfeldová
13.8.2015 15:08
Děkuji děvčátka za nákuk. Vando nyní autobus vyváží kolaře až na Lovosicko, tak čekáme ne lepší počasí a vyrážíme, dolů z kopců to bude balada. Tak příští týden ano ? Elen, Braňany jsou též docela hezké, jen obklopeny valem z výsypek, je tam i selský dvůr - krásná restauračka, starý kulturák, kam zamíříme lx ročně si zatančit a smradlavé mlhy jsou už minulostí. Olinko v těch jednoduchých okamžicích, ať pěšky či na kole je opravdu velké souznění s přírodou. Ještě jednou všem díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA