Na kole po okolí

Na kole po okolí

12. 8. 2015
cestování cyklistika výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Čiší z toho radost z pohybu, navíc po pěkných místech, jak dokládají fotky. Také moc ráda jezdím na kole, ale nemám kamarádku kolařku, tak musím sama. Je však lepší, když může člověk sportovní výkon i viděné krásy světa sdílet.
Dana Kolářová
Povedená spanilá jízda, ráda jsem se s Tebou projela a krajinu prohlédla. Děkuji. Šťastné cesty a návraty.
Olga Štolbová
Soni, dík, krása krásoucí. Bože, jak já toho málo za život projezdila. Znám trochu Šumavu, trochu Krkonoše a trochu Vysoké Tatry. Tvůj výlet mě nadchnul, jako bych tam byla s Tebou. Prima povídání, prima fotky...*****
Hana Rypáčková
Díky za projížďku, Soňo. Krásný zážitek , moc hezká krajinka.Jsi dobrá!!!
Elena Valeriánová
Hned po ránu jsem šlápla s chutí do pedálů. Krásné povídání o kraji, kde jsem kdysi v ranném dětství prožila rok. Moc si ho nepamatuju, bydleli jsme v Braňanech, chodila jsem tam do první třídy. Na Braňany se mi vybavuje jedna z mála vzpomínek. Každé ráno byla mlha, ale divná - páchla. Tvé fotky mi ukázaly, ale kraj krásný a zajímavý. A počteníčko kouzelné. Děkuji. Těším se příště.
Zuzana Pivcová
Soňo i vás ostatní kolařky upřímně obdivuji, jak podnikáte celé výlety na kole. To, co je pro vás léta samozřejmostí, já neumím. Díky za pohodovou reportáž, jak je to u Tebe obvyklé.
VANDA Blaškovič
Soňo, ahoj, moc ráda bych se s Tebou projela, nejenom virtuálně. Tvoje fotografie jsou překrásné, je vidět, že jsi tam skutečně s radostí šlapala do pedálů a fotografovala s láskou. Zejména ta obloha nemá chybu! Kdo umí, umí! A to ty, Soňo, umíš. Pa a někdy ahoj, třeba na kole!
Alena Tollarová
Tak na zdraví! Zrovna tahle fotka se mi moc líbí. A ty ostatní samozřejmě taky. Tak až Soňo objedeš další kousek, přidej zase něco pro nás. :)
Zdenka Jírová
Moc hezká projížďka mým krajem, jsem z Teplic.
Hana Šorejsová
Moc pěkné ! To jsou Soni mraky, ty budou zajisté bez připomínek, .........musím se smát a hodně. Díky za hezké projetí !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%