Ilustrační foto: pixabay.com
Čekání na šťastné dny
20. 6. 2020Čekání. Jedno slovo a obsahuje celý náš život. V dětství čekáme na maminčino pohlazení, na první slůvko, které vyslovíme, první krůčky, smích i pláč, pochvalu za první jedničku ve škole.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.6.2020 19:33
Ráda bych se, Růženko, mimo jiné dozvěděla, co dělají Tvé panenky, i ta darovaná Zuzka, také hrnečky. které jsi měla v létě na plotě. A také, jak se daří paní Podhorné a Naději.
Marta Novotná
20.6.2020 22:44
Moc pěkné, přiznám se, že buď se těším nebo si žiju . Tam kde jsem ráda a s těmi s kterými jsem ráda.
Hana Práglová
20.6.2020 21:41
Souhlasím s Alenkou V .Mnozí z bás vědí,čím vším si musela NAŠE Růżenka projít.Nenyslím si,że být na jejím místě by nėkdo dokázal napsat takový příspěvek!
Růżenko,i dnes se před tebou sklàním
Alena Vávrová
20.6.2020 20:16
Je to snadné, vyřknout rychlé soudy, aniž byste NAŠI Růženku znaly. Ale my, co ji známe víme svoje a je nás tady proti pár sudičkám přesila. Růženčin 15ti stránkový profil, t.j. na 120 článků, stovky fotek, aj. hovoří za vše. Ona se nepotřebuje z ničeho víc zpovídat.
https://www.i60.cz/clanek/detail/18552/moje-sbirka-panenek-2
Lenka Kočandrlová
20.6.2020 16:49
Tak to na mne z článku dýchlo čekáním na smrt,taková smířlivost s vysedáváním na zápraží,ruce v klíně točí mlýnky....Dnes je snad lepší nečekat,jít naproti radostným zítřkům a těšit se stále na něco nového a krásného,co určitě ještě uvidíme a uslyšíme.Doufám...
Věra Halátová
20.6.2020 15:48
Článek se mi k přečtení objevil dnes. A na co ta paní čeká dnes? Já nejsem čekatel života. Já život žiju. A bez vlastního přičinění nemůžu čekat nic. Čekat na vnoučata? Proč? Moji potomci si rozhodnou, kdy budou mít své děti. Já to neovlivním a vychovávat a živit jim je nebudu.
Hana Práglová
20.6.2020 15:06
Moc mě potěšil Růženčin příspěvek.Taky mě mrzí,že sem chodí jen zřídka.Naposled jsme se setkali před 2 lety ve Slatinicích.Třeba se nám to v říjnu opět podaří.
Soňa Prachfeldová
20.6.2020 14:29
Můj příspěvek byl když tento článek vyšel, jen dnes mobil dál málo, Růženko ***********. Psala jsem, že i to čekání a těšení na vše je hezké, dnes dodávám žijme a nečekejme.
Jana Šenbergerová
20.6.2020 14:04
Tento hezký článek mi před lety unikl a jsem ráda, že jsem si ho mohla přece jen přečíst, i když se zpožděním. Už dlouho jsem tu nezahlédla autorku. Tímto ji zdravím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA