V restauraci
26. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
28.7.2015 00:47
Mně se stalo v Mariánských Lázních, kde jsem se léčila, že do restaurace při odpolední taneční zábavě doslova vtrhla horda Němců v jezdeckých kostýmech, protože tam v okolí jezdili na koních / nevím, kde je uvázali před vstupem/, zaujali nejlepší místa, která tam měli rezervovaná a číšníci jen "kmitali" s lahvemi šampusu, které nedočkaví "hosté" za bujarého veselí "bouchali, až špunty létaly mezi ostatní lid.Hudba na jejich počest ihned zařadila německé písničky. Většina lázeňských hostů znechuceně sál opustila právě tak, jako já se svou společností.
Dagmar Bartušková
27.7.2015 13:42
Veselá příhoda. To já natrefila pouze na vodníka u Vltavy. Bohužel, ani ten nebyl skutečný.
Zuzana Pivcová
27.7.2015 07:30
No, já jsem to zažila kdysi ještě ve staré tržnici na Pankráci, že se mezi nakupujícími náhle objevil muž v černé uniformě gestapa s páskou s hákovým křížem na rukávě. Nejvíc jsem se asi vykulila já, protože jsem byla poznamenaná prací s dokumentací z 2. světové války v archivu, ostatní lidi to nechalo celkem v klidu, nijak ho neinzultovali a neomdlévali. Byl to Čech a odskočil si něco nakoupit z nedalekého natáčení historického filmu.
Hana Rypáčková
26.7.2015 12:47
To jsou pecky.Spali jsme v penzionu a ráno do společné kuchyňky vlítnul jeden polooblečený voják Wehrmachtu.Zaspal a v Hradci se odehrával vzpomínkový boj o most...Pomáhali jsme mu zapnout kšandy.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.7.2015 11:24
Němci ani nemusí být uniformovaní - když jedou pražskou MHD nebo přijdou do restaurace, chovají se "jako utržení ze řetězu"( neutrhli se v koncentráku)- mají to asi v povaze)
Soňa Prachfeldová
26.7.2015 09:29
Chudáčkové, takhle Vás polekat, snad ten opar nebyl tak hrozný :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA