Můj tip na výlet: Korálové moře v Praze

Můj tip na výlet: Korálové moře v Praze

26. 7. 2015
mořská fauna naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Řeknu to dvěma slovy-Krása nesmírná.
VANDA Blaškovič
Náádhera! Tak tohle tady Aleno nemáme...:( Na talíř ano, ale to není ono. Třeba ta sedmá růžová rybka má tady místní název šampijéra a je opravdu šampion mezi rybami. Překrásné fotografie. Ty máš Aleno nějaký nový foťák? Toto jsem viděla pouze na Filipínách. Oči mi přecházely právě tak, jako nyní. Děkuji i za vzpomínku. Krásné!
Alena Várošová
Moc pěkně popsaný podmořský svět v akváriu a fotky přímo exkluzivní,jak ty rybky tam pózovaly,jak manekýny..Všechny fotky se moc povedly,ale není nad to strčit čumáček pod vodu a vidět tu nádheru pod vodou i když všechny druhy,jaké nafotila Alena,jsem v moři neviděla. To bych se musela potápět ve skafandru a to bych nedala..A kdo nemá potřebu jet k moři, tak přímo fantastická nabídka a prohlídka s jakou nás provedla paní Alena .I v ZOO Lešná je také podmořský svět,ale na mnohem menší ploše.
Eva Balúchová
Ještě musím napsat,že obdivuji jak je ten podmořský svět krásně barevný.Třeba ta první rybka,to je úplně umělecké dílo.
Eva Balúchová
Ali,máš nádherné fotky,pěkně popsané v článku.Ani tam nemusím jezdit.
Hana Rypáčková
Alenko, moc se ti fotečky povedly!Krásně jsi to nafotila...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%