Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.7.2015 20:32
Soňo - dík za objasnění. Taky ráda jezdím na "Farmářské slavnosti" t.j. vlastně farmářský trh + zábavný program. Tady u Prahy je farma+mlékárna RADONICE - mají auta+trasy a rozváží do různých stanovišť. Do obce jede bus MHD, nebo z vedlejší obce hezká procházka. Program měli pěkný, zajímavý - např.členka jezdec.klubu, v bohatých bilých šatech byla na krásném koni jak princezna - tančili na hudbu! Pak zase drezúra: velký kůň s malým poníkem. Pro děti tam byla velká plastová kráva - do ní nalévali mléko a děti si samy "dojily"do kelímků, k tomu na stole různé sušenky = svačinka. K tomu pěkná hudba - nemělo to chybu! Letos jsem-prozatím-"zmákla" GULÁŠOVÝ FESTIVAL, též v obci blízko Prahy. Vypravím se tam znovu: je tam selský statek a snad už mají telátko. A taky tam vyrábějí z bylin a medu sirupy, pochoutky - tak potom - pro podzim a Vánoce přijde vhod.
Soňa Prachfeldová
17.7.2015 19:42
Květo myslím tím ten statek u Merlina. Vnučky jsou mi známé až moc, velká raději už cestuje se svojí láskou a ta menší už je také dost velká, když byly malé, tak jsme trávily hodně času spolu.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.7.2015 16:03
Zdravím, Soňo - co je pro Tebe doposud neznámé?? 1) Ještě nemáš vnoučata, nebo 2) jsi s nimi ještě necestovala, někde nepobývala?? (asi si "stojím na kabelu") - promiň. V redakci už mají můj další tip.
Soňa Prachfeldová
16.7.2015 22:00
Díky, pro mne doposud neznámé.
Květoslava HOUDKOVÁ
16.7.2015 04:25
Milí "í"čkaři - odrostla mi 4 vnoučata - projeli jsme ČR a mnoho tipů na výlety/pobyty mi zbylo. Najdu a pokud redakce zveřejní, přeji pak šťastnou cestu.
Alena Tollarová
15.7.2015 22:19
Tak to jsem opravdu nevěděla. Díky za zajímavý tip.
Lidmila Nejedlá
15.7.2015 22:02
Květuško, dobrý tip. Díky.