O čekárenské lavici
4. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
7.7.2015 10:27
Hihi.Nám předělávají nádraží, tak to snad bude hezčí.Na čekací lavičce jsem jednou zažila slušně oblečeného pána, počůraného.Když ho probudila ajzboňačka, bylo mu tak trapně, všem se omlouval a bylo mi ho líto.Třeba byl nemocný....
Květoslava HOUDKOVÁ
5.7.2015 08:45
Pane Zdenku, nejen o lavičce, ale o celém našem dosti zpustlém nádražíčku by se Vám básničku určitě napsat nepodařilo. Ale já tam teď často nemusím - na dráhu mám slevu jen 25%. MHD dopravu - i v prodloužených trasách po téměř celém středočes.kraji mám již zdarma - tak stihnu v pohodě 1 denní výlety (tipů mám hodně).
Květoslava HOUDKOVÁ
4.7.2015 21:22
Alenko, nikdo z příslušných míst vlakem nejezdí = mají auta a v těch si sedí pohodlně ani nemrznou. Tak myslím, že příp. "poňoukání" by bylo hrachem na stěně. Upravili nám tu chodníky, některé jsou "oživeny" pásem pro zeleň, už i osázeny. Ale až rostliny povyrostou a zhoustnou, budou z pásů souvislé odpadkové koše. Je to podél hlav. silnice se značným provozem a vyhodit odpadek z auta je v Česku přeci tak jednoduché !!
Alena Tollarová
4.7.2015 20:50
No Květo, to možná ta vaše lavička zažila i něco podobného z básničky! Jinak by se s tím ale mělo něco dělat, ne? Nemohl by někdo z pravidelných cestujících poňouknout příslušná místa, aby k nádražíčku přikurtovali lavičku novou? Ať se dějí věci, o kterých se dá psát. Bo aby bylo kde spočinout. Ta básnička je boží.
Květoslava HOUDKOVÁ
4.7.2015 20:34
Souhlasím, Alenko - ale naše nádražíčko už je zcela bez zážitků: Čekárna už dlouho zamčena, jedinou lavičku pod stříškou na nástupišti si nejdříve mladí odtáhli do křoví. Už není ani tam, zřejmě skončila na něčí zahrádce. Tak na 1 vagonek splašeného motoráčku čekáme v létě, zimě vstoje a lístek kupujeme u řidiče tohoto "Pendolína".
Alena Tollarová
4.7.2015 19:25
Juchů, podle názvu jsem uhodla autora. Ty čekárenské lavice zažijí ale věci!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA