Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů
18. 7. 2002
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
17.7.2015 15:55
Vando, tak jsem se nějak zasnila,a byla tam na chvíli s vámi, úplně to vidím před sebou, jo, a chutnají mi ty potvůrky z moře, a ta noc mámivá, jo a tvůj projev opět bez chyby , prostě holka umíš,no a my ostatní holky ze 60tky si rády přečteme tvoje další povídání...
VANDA Blaškovič
17.7.2015 15:33
...:)) no, Ájo, a já říkám, hlavně se do toho vlasce nezamotat !...:) to pak není šance lovit dál...ale je, máme náhradní vřetýnky, na, tak si vem nové...a netopýři? S těmi mám bezvadné příhody. Myslíš, že se také někde jedí?? To jsem ještě snad ani neslyšela...a ani bych asi neokoštovala..:) Ahoj Jitřenko!
Dagmar Bartušková
17.7.2015 15:24
Vando, krásně jsi nám ten výlov popsala. Má to ale háček. Já se v tom vlasci i s tou návnadou nějak zasekla.
Kalamáry a jiné mořské potvůrky mám ráda, na tom roštu vypadají jako netopýři z kůže stažení. Krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA