Pozvánka na ostrov Hvar,
tentokrát na lov kalamárů
18. 7. 2002
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
17.7.2015 20:50
Milé "í"čkařky - už nemám čím překvapit. Ale u těch
mořských potvor bych se tvářila asi jako Kelišová v té Itálii !! Kdysi mi stačilo, když jsem si při Výlovu rybníka donesla smaženého kapra ke stolečku, píchla vidličku - a on se pohnul! Hned jsem jídlo dala chlapovi a šla jsem si koupit buřta (a "pro jistotu" se zeptala, zda je opravdu mrtvý)? V autob. i pak ve městě si ze mne dlouho "utahovali" !!
Soňa Prachfeldová
17.7.2015 19:36
Je to moc pěkné vyprávění, já bych pozorovala ten vesmír , Tobě přenechala lovení. Holčička úžasná, děti jsou ve svých výrazech dokonalé. Hezké to bylo paní rybářko !
Alena Várošová
17.7.2015 19:18
Vando,zase jste ukázala jinou tvář,žena lovkyně ryb a všech potvůrek v moři, rybářka jak má být.Dokážu si Vás představit i ve vysokých rybářských botách,někde u rybníka i u moře v plavkách,vše dokonale sladěné s kytičkou v klobouku.Krásně popsané lovení kalamárů,ale tím by jste mně neuhostila.Já moc ryby nejím a ty příšerky už vůbec ne..Děkuji Vám,jste skvělá v psaní,jak mnoho lidi na tomto portále.
VANDA Blaškovič
17.7.2015 16:55
Jano, bezva, tak tu máme zatím Lesní vílu, Divoženku, Jezinku Bezinku....kdo bude další??...:)) Jitku tipuji na Makovou panenku a Áju na Sněhurku. Paní Květou se necháme překvapit?...:))
Jana Šenbergerová
17.7.2015 16:48
Vando, krása, ale nic pro vílu lesní. :-)) I když teď funguji spíše jako strašidlo, což se moc líbí mé skoro dvouleté vnučce.
VANDA Blaškovič
17.7.2015 16:30
Mileno, to rozbouřené moře by se Ti líbilo!!! Ty jako trochu "divoženka" by sis ho uměla vychutnat plnými doušky!! Bylo to v 6.30 ráno a já seděla jako přikovaná s otevřenou pusou. Málem mně spláchla vlna. Poseidon tentokrát řádil....Udělala jsem i první vlastní video!!...:)) Mileno, doufám že "Divoženku" bereš jako poklonu...Ahoj, Tvoje kamarádka Jezinka Bezinka ostrovní..:))
VANDA Blaškovič
17.7.2015 16:23
Paní Květo - KUK....:)) Představte si, že kalamárky se asi jako jedna z mála ryb - vlastně hlavonožců nekuchá! A vše ostatní by připravil šéfkuchař...no, neber to!??.....))
Květoslava HOUDKOVÁ
17.7.2015 16:17
MIlá Vando - ano, i z kalamárky bych k ochutnání kousek "uďobla", ale ty fotky plného talíře mne nijak nelákají. A ulovit si - ani náhodou. I kdybych se nezamotala a ulovila, ale co s tím?? Já totiž se mrtvé ryby ani nedotknu! (ani kapra), vadí mi ty její oči. Porce kapra už musím dostat připravené - pak obalím, usmažím, někdy i jím. Ale zabít, kuchat NÉÉ !!
VANDA Blaškovič
17.7.2015 16:11
Jitko, moc Ti děkuji...já zase ráda píši pro vás a mám radost z kladné odezvy. Nikdy by mne nenapadlo něco zdokumentovávat, kdybych se nepotkala s i60. Učím se díky i60 spoustě nových věcí - psaní, fota, videa....a samozřejmě potkávám nové přátele. Za což děkuji! Dnes jsem jen tak doma prohodila, alespoň něco po mně zůstane, myslela jsem tím ty články a fota...a tady osazenstvo se mi mohlo uřehtat. No, dá se vůbec zde seriózně tvořit??...:)) Dík, Jitko...:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA