Ukrajinské pastorále
FOTO: Elena Valeriánová

Ukrajinské pastorále

24. 2. 2022

Jsem duše toulavá a ráda objevuji něco nového, mám raději dobu dřívější než tu dnešní uspěchanou, plnou násilí a neúcty k jiným lidem. Na svých dovolenkových cestách se nikdy nevracím na stejné místo.

cestování dovolená naše tipy
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Eleno, četla jsem již před vydáním - je to krásně popsané a ty fotky! Co se děje na Ukrajině se mne také moc dotýká. Žena mého nevl. syna - moje milá přítelkyně - je Ukrajinka a pochází od Luhanska - což je místo nejhorších zvěrstev a když tam naposledy jela za dcerami a vnučkami, měla jsem o ni velký strach.
Blanka Hlobilová
Hezky napsaný a zajímavý příběh. I s fotografiemi. Sestra mé maminky / tedy má teta / se provdala a přestěhovali se do Mukačeva. Po válce byla Zakarpatská Ukrajina připojena k tehdy Sovětskému svazu. Pamatuji si její návštěvy do Čech. Pašovala záclony, ty se musely škrobit a natahovat na rám, mám od ní zlaté hodinky, v pokoji jsme měly od ní se sestrami transistorové radio . Domů zase pašovala hlavně boty. Teta již nežije ale v Mukačevu žijí její dcery a vnoučata. Bohužel nikdo nemáme kontakt a tak jsem si ráda alespoň zavzpomínala. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
Ano je to kruté , vše špatné co se děje lidičkám na Ukrajině, z Tvého povídání na mě dýchla hluboká člověčina a láska k přírodě, kéž se lidem kteří trpí vše obrátí k lepšímu. Doprovodné fotky se mi moc líbí.
Hana Rypáčková
Je mi líto, co se zrovna děje v Užhorodu.Je to krásná země a lákavé cestování.Jedna země je teď nebezpečnějčí než druhá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%