Ženy provolají o třetinu
více času než muži

Ženy provolají o třetinu
více času než muži

14. 6. 2015
telefony
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vyšší účet na mém telefonu je u nás způsobem tím, že jsem zapojena do Bonerixu a v rámci rodiny se volá zadarmo, takže oba používáme můj starožitný hýčkaný kousek. Jinak souhlasím s Květou, kam se v drbání ženské hrabou! Na chlapy nemají.
Zuzana Pivcová
Já neprovolám, ale propíšu. Jsem "písemně ukecaná". Pak se divím, kolik doplácím k nastavenému tarifu, který by za normálních okolností byl výhodný. Jenže 100 SMS měsíčně není pro mě absolutně dostačující, takže ten vyzkoumaný průměr pěkně zvyšuji. :-))
Soňa Prachfeldová
Prostě jsme komunikativnější.
Květoslava HOUDKOVÁ
Haničko - já ani nevím, co to Skype je a ještě posílat fotky?? - to už by - možná - bylo i na mého chytrého Filipa moc. Já jsem prostě "natvrdlý začátečník" a rodina nemá čas na vysvětlování. Teď jsem si koupila mobil s foťákem - a co dál se snímky ještě taky nevím?? Aspoň, že umím psát SMS - z mobilu i z Filipa. Chlapi jsou na mobilu zřejmě šetrnější - ale když se zastaví spolu na chodníku, to "řeční" dlouho a nahlas, div že neopadává omítka z baráků!
Hana Rypáčková
Já jsem na tom Květo stejně, nač je Skype? Zadarmo a dlouho mluvíme a ještě si posíláme fotky...
Květoslava HOUDKOVÁ
Je jasné (nepočítaje kamarádky), že žena musí řešit více věcí, než je sport a pivo! A lákavé jsou různé "balíčky"operátorů - to se pak mluví (než se zkontroluje účet)! Já si tedy důchod "neprokecávám": žádnou smlouvu nemám, dobíjím si sama. Častěji než volání píši SMS - Kč 200,- mi vystačí déle než měsíc -na žádné "balíčky" nereaguji (ať si je nechají)!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%