Pozvání na Liberecký jarmark

Pozvání na Liberecký jarmark

14. 6. 2015

V sobotu dopoledne, přestože sluníčko již pěkně hřálo, jsem se nechala zlákat pozváním na tradiční Liberecký jarmark. Mám takovéto akce velmi ráda, nevadí mi davy lidí, všudypřítomný hluk a fronty. Naopak, doslova si  atmosféru vychutnávám, zvláště, když jsem sama, bez Bertíka. Ten by na rozdíl ode mne trpěl, tak jej nechávám odpočívat v chládečku doma. 

Jelikož se rtuť na teploměru vyšplhala skoro k třicítce, vybavila jsem se velkým deštníkem, který mi poskytoval na rozpáleném náměstí dostatečný stín... jak mi jej mnozí záviděli:))) 

Nejdříve vyhledám pódium za radnicí, kde od půl dvanácté vystupují mé kamarádky - členky pěveckého souboru Matylda aTylda, pak teprve vzhůru mezi stánky. Abyste si tuto atmosféru mohli se mnou vychutnat, nabízím vám, místo povídání, malou ukázku. Tak vítejte na jarmarku v Liberci....

festival naše tipy
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Parádní, zase jsme se podívali do Liberce a výborně se pobavili....
Květoslava HOUDKOVÁ
Už zítra se zase "í"čkařky uvidíme na Fresh Senior Festivalu - musíme podpořit vystoupení senior-manekýnek, svěřit se s tím, co kdo víme - zkrátka si zas "pokecat" a vyslechnou to, co nám bude poučením. Snad i počasí nám tento den dopřeje, těším se
Květoslava HOUDKOVÁ
Takové akce mám taky ráda - "vymetu" jich za rok hodně. V našem městě jarmarky nejsou, ale každoročně se dodržuje tradice "Setkání Kostelců". Letos se koná v Kostelci na Hané - v sobotu 20. června, bohužel se nezúčastním. Odjíždím 22. 6. do Luhačovic a 2x taková dálka by už bylo moc. Vynahradím si to - doufám - za rok - v Kostelci nad Orlicí ( a zetě mám z blízkých Častolovic). Kdo máte do Kostelce na Hané blíže, zajeďte se podívat, jak se spřátelené Kostelce dokáží bavit. Mám v notebooku reportáž od vnučky ze "Setkání" u nás - neumím však sem přeposlat - snad mi to někdo vysvětlí - různých "zásob" mám mnoho.
Jana Šenbergerová
Evi, takovou chybičku každý rád přehlédne, protože to ostatní, povedené, je nepřehlédnutelné.
Eva Mužíková
Omlouvám se za chybu v titulku --- relax je správně:))))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden

V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.