V Liberci bylo krásně!
15. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.6.2015 12:25
Děvčata díky za kuk, my jsme malý klub vesnický a jak je známo vesnice si vidí do talíře a proto mě tím víc těší, že jsou mezi námi dobré vztahy a máme rádi vínko, zájezdy, taneček a myslím, že to jsou dobré záliby :-)
VANDA Blaškovič
16.6.2015 10:58
Soňo, ahoj, je vždy bezvadné, když si lidé rozumí a jsou rádi spolu. Tak ať se vašemu klubu i nadále daří!
Marie Foltýnová
15.6.2015 17:07
Také by se mi Soni líbilo,kdyby u nás byl tak akční klub důchodců.Setkávat se s přáteli a poznávat naše krásné Česko.
Radovan Cakl
15.6.2015 14:28
Soňo, dík za článek i další fotky. Jste fajn parta, rádi jsme se s vámi poznali.
Eva Mužíková
15.6.2015 10:58
Soni, děkujeme za pozdravení, je to milé. Ráda jsem se s vámi setkala, to vedro ve skleníku jsem vám ale opravdu nezáviděla...
Alena Tollarová
15.6.2015 09:14
S Bertíkem už jsem také měla tu čest se seznámit a podat pac, takže tuším, jaké obveselení vám asi připravil. Jakož i s jeho paničkou, na tu nesmím zapomenout :-))) Je, je to bezva. Kaktusům se teplíčko asi líbilo. Ta žížala bude muréna?
Zuzana Pivcová
15.6.2015 08:19
Líbí se mi rozdílnost pojetí vašeho výletu a zároveň ta společná spokojenost a dobrá nálada. To je moc fajn, protože kdyby se to někomu nelíbilo, asi by nepsal. :-)) A ta spokojenost se pak přenáší i na čtenáře a doslova je láká přidat se.
Hana Rypáčková
15.6.2015 08:10
Soňo- dobře jste s Formankou udělali, taky jsme tam poseděli a popili....Milan byl v nadšen bílými tygry.
Oli, 21. 6. mám být v Praze a v pondělí ráno jedeme autobusem na jih,domluvíme se...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA