Všechny chutě světa můžete
vyzkoušet v Dobřichovicích!
7. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
9.6.2015 20:01
Květuško,určitě nám pak poreferuješ, jaké to bylo. Pro mě daleko a už máme jiný program.
Květoslava HOUDKOVÁ
9.6.2015 03:29
Proto, že v září pojedu do Itálie, bude mne zajímat italské jídlo ( v Lidlu "italský týden"- ten leták mám uschován, na pobyt vezmu s sebou. Pokud bych si chtěla něco přivézt, abych mohla porovnat ceny). Nabídli polopenzi: buď italskou nebo českou. Zajišťuji si českou = pro jistotu - aby mi příp. "mořská potvora" neobživla na talíři (budu tam 8 dní - nechci riskovat)
Jana Šenbergerová
8.6.2015 20:34
Tohle mi připomíná Restaurant days. Škoda, že je to tak daleko. Květo, hezky si to užijte a podělte se s námi o svou kulinářskou zkušenost.
Květoslava HOUDKOVÁ
8.6.2015 20:18
Milé kamarádky - kde jste?? Myslela jsem, že o nabídku redakce bude zájem a že v Dobřichovicích se opět sejdeme. Opusťe plotny - udělejte si výlet = mějte hezkou sobotu.
Zuzana Pivcová
7.6.2015 20:57
Byli jsme tam předloni a mohu doporučit, i když u atraktivních kuchyní stály dlouhé fronty. Ale ty byly alespoň důkazem, že ty pokrmy byly chutné.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.6.2015 16:35
Milá Maruško - dík za přání. V Dobřichovicích taky určitě žádné červy jíst nebudu! Nejdu ani do vietnams. nebo čínské restaurace ( pořád mám pocit, že tam okoření a chutně upraví i ty mouchy a červy, co jim po mase někde v tržnicích lezou)- a tak "mlsná" zase nejsem. A pokud budu mít vstup zdarma - stalo se, že: "štěstí chodí dokola, až usedlo na vola" = na mne!
Marie Foltýnová
7.6.2015 13:57
Květuš,kdybych to neměla tak daleko.Jistě bych se festivalu v Dobřichovicích zúčastnila.Červy bych nemusela,ale takové jarní závitky z Asijské kuchyně bych si jistě dala.Mám ráda různé jarmarky s uměleckými řemesly,nebo farmářské trhy s různými dobrotami.tak ať Ti vyjde hezké počasí.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.6.2015 13:41
Zdravím - nevím, kolikátá jsem v pořadí, ale můj příspěvek je ten, že do Dobřichovic pojedu - přeci je také seniorce dovoleno "stávkovat" = 13. 6. NEVAŘÍM!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA