Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
13.6.2015 08:51
Květo, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Zdraví je přednější a akcí bude ještě mnoho. Myslím, že v úmorném vedru je stejně lepší dát přednost odpočinku někde ve stínu a připravit si nožky na nějaký jiný výlet.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.6.2015 08:05
Veliké zklamání! Letošní "Růžovou zahradu", jakož i dnešní "Festival chutí" v Dobřichovicích NEUVIDÍM !! Beru Warfarin a lékařka mne - zřejmě - předávkovala. V předchozích dnech mi začaly otékat nohy (nárty a lýtka tvrdá, žhavá až pálivá) - a doktorka odjela na D. Tak jsem si "pomohla sama": Warfar. jen 1/2 tbl./den ! - a výsledek se dostavuje: otoky mizí, lýtka a nárty se dostávají do původ.stavu. Ať mi zkusí doktorka něco vytýkat!! = já potřebuji chodit a ne sedět a dívat se na oteklé "konve"!! Víkendový klid mne - doufám-dovyléčí.
Soňa Prachfeldová
12.6.2015 08:00
Díky za pozvání Květuško, letos nebývale rozkvetly i naše růže, je to nádhera.
Marie Foltýnová
11.6.2015 23:22
Květuš prohlédla jsem si tu galerii květin.To je pastva pro oči.Krásné.Díky za Tvé skvělé nabídky akcí,kterých se sama zúčastníš.
Alena Tollarová
11.6.2015 20:39
Určitě by se mi výstava líbila, ale budu si muset počkat na článek a fotky.
Květoslava HOUDKOVÁ
11.6.2015 16:22
Ahoj Olinko - dík za chválu - snad si takto mohu vyložit? ! ( I když: ...... jsi poklad = jen mne "vykopat" .....nás někam posíláš = to samozřejmě není tam, kde záda přecházejí v nohy a dostávají "jiné jméno"). To je jen něco trochu pro legraci -jinak DÍKY!! Doufám, že se my - "í-čkařky" - uvidíme v hojném počtu v pondělí 15. 6. ve vile Pellé.
Zuzana Pivcová
11.6.2015 10:17
Květa, nejen, že informuje, ale sama se i těch všech akcí zúčastňuje, to je tedy fakt obdivuhodné.
Olga Štolbová
11.6.2015 08:59
Květuš, díky. Ty jsi vlastně náš poklad, pořád nás někam posíláš a dáváš vědět o různých aktivitách, vhodných pro seniory. Ještě jednou, díky...*****