Zoufalé činy zoufalého člověka
Ilustrační foto: Ingimage

Zoufalé činy zoufalého člověka

4. 2. 2022

Říká se, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Po pohřbu manžela jsem seděla u okna jako socha a civěla do zahrady na tvárnice, které byly připraveny k nástavbě domu. Setmělo se. Jako by se mi trochu ulevilo.

Můj příběh ovdovění
Hodnocení:
(5 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Zoufalý člověk dělá skutečně zoufalé činy a vlastně neví jak to dopadne ? Také to znám z vlastní zkušenosti a proto moc blahopřeji k zaslouženému úspěchu*
Marie Seitlová
Lidmilko, znovu jsem si přečetla tvé problémy se stavbou a znovu si vzpomněla na své. Stavba, 2 malé děti, práce a manžel zemřel. Co dál... vše jsem zvládla, stále v domě bydlím a syny vychovala.
Marie Faldynová
Máte můj obdiv. Je smutné, když pořád ještě někde vynakládají snahu na to, aby to nešlo...
Jiří Dostal
:-) Dokonalá záliba... :-)
Anna Potůčková
Článek z archívu a s velkou chutí jsem si jej přečetla. Limi jsi velmi silná osobnost, a je dobře že jsi se nedala odbýt a dokázala jsi dokončit to, co bylo v plánu. Jsem ráda, že jsem Tě poznala osobně, jsi prostě úžasná a šířící lásku všude okolo sebe!
Granda Nekonata
Přesně popsány útrapy stavitelů. Jste vážně dobrá, že jste to dala i v době po takové ztrátě!
Marie Měchurová
LImi, jsi hodně silná žena, obdivuji Tě. Nejhorší je srážka s blbcem.
Dana Puchalská
Vida, další článek z archivu. A vyloženě podařený.
Blanka Lazarová
Člověk nemá ohýbat hřbet, když je v právu. Ale mnohdy je to těžké. Spousta lidí to vzdá a s tím oni počítají. A to mě vždycky nastartovalo, abych věc dotáhla do konce. A taky je dobré ukázat ostatním, že to jde, že se nemají nechat odradit, tak jak jsi to dokázala ty.
Zdenka Jírová
Mám podobný příběh o své mamince. Když ovdověla, potřebovala menší byt. Byt si nakonec našla sama, ale byl v zbědovaném stavu, tak jsem asi 1/2 roku téměř denně chodila střídavě do "nového" bytu se podívat, zda opravy probíhají podle domluvy, a na OPBH, kde jsem je urgovala. Poprvé mě takřka vyhodili, ale já se oklepala a bojovala jsem za maminku jako lev a nakonec jsem vyhrála, ale nerada na to vzpomínám, bylo to jak v té pohádce o slepičce a kohoutkovi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%