Kdo získal tablet? Doma na staré
pekárně je vítězný jarní fotopříběh!

Kdo získal tablet? Doma na staré
pekárně je vítězný jarní fotopříběh!

1. 6. 2015
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Gratuluji všem výhercům a přeji jim, aby si svých výher užili a byli s nimi hodně spokojeni
Eva Mužíková
Všem vítězům blahopřeji, ostatním děkuji za nádherné fotopříběhy. Bylo se opravdu na co dívat... krásná soutěž...
Jitka Peterková
Moc děkuji porotě za ocenění mého příspěvku. Koupi stativu jsem plánovala, tak mi výhra přijde opravdu vhod. Mám velkou radost a blahopřeji také ostatním výhercům :-)
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji paní Eleně k vítězství, zároveň díky všem ostatním soutěžícím za krásné jarní příběhy s různými bezvadnými náměty. Dalším výhercům blahopřeji též !
Marie Foltýnová
Všem výhercům blahopřeji.
Eva Balúchová
Velká gratulace všem vítězům.
Jana Šenbergerová
Blahopřeji všem vítězům a děkuji i všem ostatním, kteří se s námi podělili nejen o krásné fotografie, ale také pěkně zpracované příběhy. Bylo víc než těžké vybrat jich jen několik. Je vidět, že senioři zdaleka nepatří na okraj společnosti, natož do starého železa. Máme co nabídnout nejen svým vrstevníkům, ale i mladým. Dělejme to s láskou, ať se jim lépe stárne, vždyť půjdou v našich šlépějích, i když každý ve svých botách.
Lubomír Müller
Všem vítězným autorům srdečně gratuluji a paní Eleně zvláště. Ale pochvalné ocenění si zaslouží opravdu všichni, kdo do krásně zvoleného soužního tématu napsali a nafotili své příspěvky. Jaro se dokáže dotknout každého srdce, milujeme jarní čas jistě všichni. Rád jsem si přečetl mnoho příspěvků a podíval se na fotografie, z nichž některé byly vynikající (prozradím svůj tip - osobně jsem dal na první místo příspěvek paní Marie Korbelové. Fotopříběh byl promyšlený, pohotový a skvěle zachycený). Děkuji redakci, že můj příspěvek nezařadila do hodnocení, bylo by to jistě "nefér". Děkuji přesto za milou cenu, na básně čtenářů se těším. A především děkuji všem, kteří se na "kapičku rosy" podívali - bylo vás přes 800! A to mě těší stejně moc, jako když se v první jarní kapičce rosy zatřpytí nová naděje znovuzrození.
Alena Várošová
Gratuluji všem,kteří psali tak krásné jarní příběhy i když k některým příběhům jsem se nevyjadřovala, v mých očích jsou výherci všichni.Ale přece vítěz může být jenom jeden, tak paní Elen srdečně gratuluji
Elena Valeriánová
Děkuji mnohokrát za sebe i za čápy - modely. Já jim to ráno vyřídím. Všechny ty jarní příběhy ukázaly, jak jsme vnímaví, milujeme přírodu a umíme to vyjádřit. Tolik krásných příspěvků, všem Vám gratuluji. PROTOŽE TAHLE ZEMĚ NENÍ JENOM PRO MLADÝ! Ano, mám nesmírnou radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%