Do "otevřeného domu"
s otevřenýma očima

Do "otevřeného domu"
s otevřenýma očima

17. 5. 2015
architektura
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Zuzano, to byla zajímavé prohlídka, díky. Stačila jsi Kramářovu vilu? Zojo, kde a jak dlouho se budeš pohybovat v Praze? Že bychom spolu zašli na nějakou kulturu?
Zoja Sedláčková
Pěkná reportáž. Zase jsem to prošvihla, jedu do Prahy až dnes večer. U Libeňského plynojemu bývalo hezké fotbalové hřiště, hrávali jsme tam v osmdesátých letech fotbalové turnaje škol Prahy 8. Ani jsme netušili, že už neslouží jako plynojem. Uvnitř jsem nikdy nebyla, takže dík za poučení. Ale v té krásné nové budově pracuje můj kamarád, takže jsem ji měla možnost navštívit. Je opravdu vydařená a nejen to. I vedení je ke svým podřízeným vstřícné.
Alena Tollarová
Zuzko, děkuji Ti za přiblížení celé akce. Kdybych si měla vybrat, co stihnout mezi tak širokou nabídkou, asi bych nevěděla, čím začít. Myslím, že jste zvolily dobře - srdce, to je jasné. Nejmodernější moderna a trocha historie, ale tak trochu jiné. Dobrá volba i pro nás, čtenáře. Nemáme moc možností seznámit se s takovýmito objekty.
Hana Rypáčková
Vybrala jsi dobře.Pod plynojemem bydlel můj bratranec. citový vztah trvá a ta moderna v Karlíně mě udivovala z venku.Konečně jsem se podívala dovnitř.
Eva Mužíková
Zuzko, zase jsem díky Tvé reportáži ze Dne otevřených dveří informovanější. Krásně jsi popsala nejen historii, ale hlavně současnost. Obdivovala jsem budovu Main Point, které je jak píšeš vysoce hodnocena ve světě. Mne zaujalo to velké množství zeleně. No a ten plynojem byl pro mne také velká neznámá.. díky, díky díky.
Elena Valeriánová
Zuzko, děkuji za tento článek. My, mimopražští máme určitou nevýhodu (a máme jen ta obyčejná rána) a tak jsme rádi, když se něco dozvíme a podíváme se tam alespoň na fotkách. Strašně ráda čtu tvůj sloh, kde vidím, jak je čeština bohatá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%