Seniorky na cestách

Seniorky na cestách

11. 5. 2015
Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Opět jsem narazila na toto a opět se usmívám, pohostinnost Lidmilky i já už znám :-)
Marie Foltýnová
Při hledání fotek z módní přehlídky z Liberce jsem Ti to tady Evi trochu prošmejdila a našla jsem toto video i s veršovaným popisem návštěvy u Lidmilky v Poděbradech.No opět to máš za 1*Skvělé.
Zoja Sedláčková
Moc pěkné, jsi šikulka. A je moc fajn, že přátelství z i60 nezůstává jen virtuální.
Helenka Vambleki
Sqělé! To je počteníčko! A když si člověk představí ty tváře, které už osobně zná, hned je to takové víc přátelštější a blízké srdíčku
Radovan Cakl
Evčo, to se Ti povedlo. A dík, že jsí Jitce zpestřila její slaměné dny a vytrhla ji z "kuchyňského maratonu".
Růžena Antlová
Evo tleskám bezvadné !!!!!!!!
Eva Mužíková
Evko, také jsme na Tebe vzpomínaly, když se Bertík uvelebil ve "Tvojí" postýlce...
Jaroslava Handlová
Evi, rozesmála jsi mě. Takto zrýmovaný celý den, navíc drobné zádrhele obrátit ve vtip - to se Ti povedlo bezvadně. Jen lituji Lidmilu - tu určitě naražené žebro při smíchu hodně bolí!
Eva Balúchová
Evčo,to je úžasnýýý!!! Moc jsem se pobavila.O problémech při otvírání dveří ve vlaku bych mohla vyprávět.A když jsme s Maruškou jely z Poděbrad,tak jsme omylem nasedly do EC,průvodčí taky mávla rukou.Tak jsme jely,rychle,pohodlně a ještě nám přinesly kávu až do kupé. Ale rozhodně bych o tom neuměla napsat tak dlouhý, krásný,rýmovaný příběh.
Eva Mužíková
To jsem opravdu ráda, že jsem vás potěšila. Dokonce jsem v jedné době článek zablokovala, měla jsem obavu, že už nebude tak aktuální. Nyní jsem ráda, že jste jej tak hezky přijali. Děkuji, děkuji

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%