Pohádka pro Evu a Bertíka

Pohádka pro Evu a Bertíka

21. 4. 2015
Moje próza
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Díky, Eleno. :-) V opravdovém životě je to opravdu trochu komplikovanější, ale je to jen o lidech. Jak byli sami vedeni, jak vedou své děti a koho mají postižení a nemocní okolo sebe. Věřím, že těch slušných lidí je víc :-) Stačí mi, když se kouknu na naši Evku, jsi to i ty a ostatní, kdo chodí číst do nemocnic a Domovů :-)
Elena Valeriánová
Krásný pohádkový příběh, jen v životě to bývá trochu jinak. Libuško, máš opravdový talent.
Zdenka Jírová
Je to opravdu hezký pohádkový příběh a mohli by ho tisknout v Čítance pro děti, aby si svých méně zdatných kamarádů víc všímaly a nedělaly rozdíly. Moc hezky se to četlo, máte vyprávěčský dar.
Olga Štolbová
Libuško, vždyť Ty jsi opravdová pohádková babička. Tvým vnoučátkům budou jednou závidět babičku děti na celém světě, pokud začneš své pohádky vydávat.*****
Marie Magdalena Klosová
Psát pohádky,to je dar.Díky za ně.
Vladka Steinová
Líbo,máš dobré nápady a skvělé myšlenky.Krásně a lidsky napsaný příběh.Jsi kouzelná pohádková babička-vypravěčka. Nechť se Ti daří i nadále!!!
Eva Mužíková
Poděkování za nádhernou pohádku jsem Libušce poslala hned, jakmile se mne ptala, zda jí může takto poslat do světa. Udělala mi velkou radost, moc si jejího nápadu vážím. Ještě jednou - díky Libuško, díky...
Libuše Křapová
Díky za vaše hodnocení , lidičky. Opravdu jsem pohádku napsala jako poděkování Evě a Bertíkovi a jsem moc ráda, že se líbí i vám. Libore, máme taky v rodině něco podobného. Před lety se narodil chlapeček, jeho babička dlouho upozorňovala, že špatně drží nožičky. Jeho rodiče ji měli téměř za hysterku, paní doktorka přece řekla, že je všechno v pořádku. Až téměř ve dvou letech, když nechodil, se přišlo na to, že má dětskou mozkovou obrnu. Hoch je nyní už dospělý a postižení má natrvalo. Kdyby se s ním cvičilo od narození....
Libor Farský
Libuško, je to úžasné, A nejen jako hold Bertíkovi a Bertíci. Vaše pohádka si musí získat každého čtenáře. Ale představte si, že jsem takovou Nikolku znal, resp. její maminku. Když byla ještě malinká a rodiče se obrátili na pediatra, ten jen konstatoval, že má stejnou nemoc jako mají mezi pejsky jezevčíci. A nic dál .Idiot s titulem MUDr. Až když se to později řešilo ortopedickými operacemi, ručičky a nožičky jí narovnaly, leč vzrůst už ne. Neměla žádného Bertíka ani Evičku, bohužel. Ale přátele ano, já jsem patřil mezi ně.
Jana Šenbergerová
Tahle se určitě nebude líbit jen Evě a Bertíkovi, ale i ostatním seniorům a jejich juniorům. Libuško, máte dar slova a vcítění. Krásné povídání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%