Test 3: Drobné záhady
každodenního života
16. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
23.4.2015 20:39
Libore a Mirku, jak jsem koupil, tak dávám do placu a reklamace nevyřizuji ;-))). Test je převzatý z webu forexample.cz
Miroslav Štorch
18.4.2015 09:20
Díky Radku za testík -měl jsem 2 chyby, protože složení rtěnky opravdu neznám. Jako učitel fyziky se domnívám, že 1 litr studené vody má opravdu vyšší hmotnost než 1 litr horké vody. Souvisí to s hustotou kg/metr krychlový. :-) Drobná poznámka - Arktida není světadíl-pevnina, ale jen část Severního ledového oceánu se spoustou ledu. http://wiki.rvp.cz/Knihovna/Tvorive_pokusohrani/Tepl%C3%A1_a_studen%C3%A1_voda_-_Vodn%C3%AD_sopka
http://cs.wikipedia.org/wiki/Arktida
Takže vlastně mám dobře 9 odpovědí :-)
Jitka Chodorová
17.4.2015 09:17
Já osm,zradila mě jen kreveta a rtěnka,asi proto,že krevety běžně nejím,a rtěnku nepoužívám,ale to je dobré,že?
Hana Rypáčková
16.4.2015 13:51
Já krokodýl a rtěnka,/tu chápu-ale krokodýla odsoudit k nekýchání.../
Eva Mužíková
16.4.2015 13:36
Radku, skvělý test, ve kterém jsem obstála za 7...špatně krokodýl, modříny a potkan - mrcha jedna/ ten potkan:)))))) Je vidět, že volný čas věnuješ bohulibé činnosti / Nebuď ale na sebe tak přísný, nevyhýbej se rekonvalescentkám, Jitule to nevidí/
Libor Farský
16.4.2015 12:18
Prima testík, Radku. Nejvíc se mi líbilo čerstvé pečivo pro kosmonauty. Neuhodl jsem jenom krokodýla, viděl jsem ho jenom zívat. A potom vodu, ale správný výsledek u bodu 10 si dovoluji zpochybnit. Neboť: "Voda o teplotě 3,95 °C se hromadí na dně vodních ploch. Tato skutečnost je velmi důležitá pro přežití vodních organismů". (Wikipedie).
Libuše Křapová
16.4.2015 10:57
Já osm, taky jsem rtěnku netypla, ale krevetu ano, i krokodýla jsem měla dobře :-)). Ještě by mne zajímalo, proč nesmí kosmonauti luštěniny, Že by kvůli typickým následkům?
Alena Tollarová
16.4.2015 10:12
Jen šest. Nevěděla jsem např. kterou ingredienci mám ve rtěnce. To je ostuda, že. Zato kde má kreveta srdce, to jsem dala :-))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA