Jarní fotopříběh: Motýlí život
14. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
14.4.2015 09:18
Moc krásně a poeticky napsané - no jak to jen Zuzka umí! Také mám ráda křehkou motýlí krásu a první motýlky na své zahradě vítám. Motýlí keře pro ně máme v každém koutě zahrady a také na levanduli jich bývá hodně. Ráda je též fotím.
Alena Tollarová
14.4.2015 08:58
Zuzko to je nádhera a skvětlý tip na výlet. Nejvíc mě zaujala fotka motýla, který usedl na rukáv blondýnky a dotvořil tak její outfit. Jsou skvěle barevně sladěni! Já za vrchol štěstí považuji to, že jsem několikrát v přírodě viděla poletovat otakárka fenyklového.
Hana Šorejsová
14.4.2015 08:51
Příběh je mi blízký, protože podobné jsem popisovala při výletu do trojské botanické zahrady s vnoučaty . Pěkné !
Hana Rypáčková
14.4.2015 07:48
V botanické je nádherné pozorování líhnutí , v přírodě to snadné není, ale když je na zahradě keř komule ,slétají se motýli na něj....Motýl je jako štěstí...
Marie Novotná
14.4.2015 07:35
Zuzko,tak tohle je nádhera.Podle fotek ta nádhera bude až do května,To bych mohla stihnout.Díky za jarní pohlazení.
Jana Šenbergerová
13.4.2015 22:52
Tohle bych ráda někdy viděla na vlastní oči. Také mám pocit, že v přírodě motýlů ubývá. O to víc mě potěší, když nějakého uvidím. U nás je teď často vidět žluťásky. V létě se hojněji objevují babočky: kopřivová, admirál či paví oko, zřídka osiková a bílé C. Díky za ty létající drahokamy a Zuzce za další pěknou reportáž.
Zdenka Jírová
13.4.2015 22:08
Motýli jsou křehká krása a jsou jak poslové našich přání. Jen je škoda, že v současnosti motýlů v přírodě stále ubývá. Pamatuji se, že v mém mládí byly stovky nejrůznějších motýlů na každé louce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA