Jarní fotopříběh: Naše
krkonošské Velikonoce
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
14.4.2015 18:35
To byly krásné akční Velikonoce. Bývala jsem v Krkonoších jako doma. V Janských Lázních jsem byla v roce 96 v lednu čtyři týdny na rehabilitačním pobytu. Moc se mi tam líbilo a daly mne skvěle do pořádku. Ale asi už to tam vypadá úplně jinak.
Eva Krausová
11.4.2015 15:36
Já vždy s mamkou cestovala jen doma-v Česku, nikdy mi nechybělo moře, obě jsme milovaly hory, na ty žádné moře nemá...Máme tu tolik krásných míst přece, já mám ráda Šumavu, ale když jsem byla s kamarádem v Karlově Studánce v Jeseníkách, tak tam je to jak v pohádce. Bohužel mám ale na ni vzpomínku potemnělou, protože ten rok mi tragicky a náhle odešla maminka...
Miluše Hasenohrlová
10.4.2015 09:18
Radku, gratuluji a děkuji za krásné počteníčko a pokoukáníčko :-)
VANDA Blaškovič
10.4.2015 07:30
Radku, při tom výstupu z lanovky mne trochu zamrazilo...já jsem jednou nestačila vystoupit z nové lanovky ve Špindlu i s lyžema na nohou a vlekař na mne volal: "Madam, tady není kolotoč!"....:)) tak jsi mi to připomněl. Měli jste fajn Velikonoce.
Miroslav Štorch
9.4.2015 21:27
Pěkné vyprávění i snímky Radku. Je opravdu zbytečné jezdit někam daleko, když mám u nás tolik krásných míst v Čechách i na Moravě, která dobře neznáme. Bydlel jsem přes 20 let v Ústí nad Labem u hradu Střekov a měli jsme tam národní přírodní památku Vrkoč - krásnou skálu z čediče. Fotili si to cizinci až z Japonska. Pak jsem podobnou skálu z čediče viděl na Sicílii i v Japonsku :-) Proč jezdit tak daleko.
Eva Balúchová
9.4.2015 21:24
Tak jste měli krásný prodloužený,sváteční víkend.A zasloužený.Krkonoše jsou krásné,je u nás hodně hezkých míst.
Díky za zprostředkování výletu a nádherné fotky.Ještě že jsi nám Jíťu aspoň nafotil když už ji tady nevídáme.
Radovan Cakl
9.4.2015 21:09
Děvčata a Tomáši, v Rudníku mají i bazén s protiproudem, saunu a další Wellness aktivity. My s návštěvou počítáme asi v září.
Alena Tollarová
9.4.2015 20:56
Radku těšila jsem se na Tvoji reportáž a nezklamala mě. Užili jste si s Jíťou pár dní mimo domov v krásném prostředí. Jak jsem si četla, vrátil jsi mě zpátky a při prohlížení krásných fotek se moje srdíčko tetelí. A doporučuji každému, ať už "váš" Rudník nebo "moje" Janské Lázně. Okolí nádherné a lázeňský rehabilitační bazén, OCH! A ta zavřená pevnost, to je výzva k návratu, že :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA